Monday, September 24, 2012

Birthday Party anak Feera

assalamualaikum...
cerita Ahad semalam, aku dh bagitau awal2 kat kekanda nak gi birthday party anak kawan aku masa sekolah dulu. kekanda bagi green lite memandangkan rumahnya tidak la jauh mana. kat sek 10 Wangsa Maju jek.

Kul 2 ptg aku tido kan kedua2 anak aku dengan harapan diorang akan bangun dalam kul 3 lebih pastu zasss boleh ke sana terus.sebelum tidokan rayyan & Zara aku dah siapkan diorang. sebenarnya hati aku ni lebih pada nak jumpa kengkawan masa sekolah dulu. iyer laa masing2 dah ada family sendiri mesti dah lain kannn...
tapiiii.... koramg tau anak2 aku bangun lepas Asar. adoiii... lama bebenor diorang ni tido plak. nak kejutkan kesian pulak. nasib baik la party tu dari kul 3 sampai kul 7 ptg. sudahnya kul 5 baru aku sampai kat rumah Feera. eehh bukan kat rumah, Feera buat kat tepi pool.

masa aku sampai tu kengkawan aku dah beransur nak balik. iyer la diorang sampai kul 3, aku lak sampai kul 5. huhuhu...  nasib baik sempat jugak jumpa, nak beramah mesra tak sempat laaaa.



 birthday boy Danial. dah besar anak bujang Feera nie.

 suasana masa majlis. tuan rumah sibuk kehulu ke hilir.

 rayyan, bila tengok pool tergedik2 dia. makin lama makin dekat dengan tepi pool. nampak dia so excited

 antara kawan2 aku yg sempat aku bergambar. Feera, Nita, aku, Afra. oohh... Afra pun ada baby nama Zara. baru 2 bulan lebih. eehh..ehhh... anak Nita dan Zara tengah berkenalan laaa..

dengan hos birthday party.

UPDATE:
Semalan tak abis taip entry kekanda dah sms on the way.
thanks Feera for the very gojess food. aku dok kat luar sbb senang nak amik food.. 
your gift so cute, anak aku suka Lion mung tu.... 

gambar makanan aku tak sempat snap sbb takut anak aku tetiba terjun pool.
weehh... kita kawan masa skolah rendah lagi dok?? member2 yang lain kalu ada buat event calling2 la..
masa ni la bulih beramas mesra. skali jumpa dah tambah anak, skali jumpa anak dah skolah...

 

3 comments:

Yati Omar said...

Salam kenal,

Gambar party-nyer takde ke?
Saya follow awak & kita exchange link yer ;-)
Saya dah letak bloglink awak kat blog saya.
Ni blog saya,
http://mama-iloveu.blogspot.com/

TQ

GOLD FINGER said...

tak kenai pun tes..gua teringat kawan lu yg adik noniswara tu..

MizzTina said...

msti budak² eksaited tgk pool tu..

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015