Thursday, April 18, 2013

Order Baked Pasta cheese

assalamualaikum uols...
baked pasta cheese dah dibuka untuk tempahan.
korang boleh pilih apa jenis pasta samada macaroni, spiral, penne dan yang seumpama dengannya.
harga mmg di luar logica akal korang semua. Hanya RM30 jek sedulang.saiz dulang tu adalah 20cmx20cm. Hantar area Wangsa Maju, Gombak free. Luar dari tempat yang aku sebut tu sila tambah RM5. boleh bincang jika order melebihi 3 dulang dan ke atas....

Order sekitar Lembah Kelang je, aku hanya amik order Sabtu Ahad je. kalu nak hari Isnin dan Selasa boleh collect kat  Putra LRT KL Sentral.  boleh pilih samada nak siap bakar atau belum bakar. Kalau belum bakar korang bleh simpan dalam peti ais balik umah bakar selama 1/2 jam atau sehingga cheese bertukar kaler. rasa tak akan berubah....
 testimoni korang bleh baca SINI .




dengan limpahan cheese yang meleleh2 sampai korang tangkap leleh...


korang boleh email aku: amerislovely@yahoo.com atau sms 017-3213039. sms je tau. atau PM kat facebook Ameris Loveris

9 comments:

Mila Ahmad said...

aitu atas meja tempat neena duduk tula bendanya kan kak? asal mila xrasa er?? kena order ni hehe nampak sedap jerk....

ameris said...

laaa... apsal mila tak terai..
pinky momma, eida & neena bertambah2 mkn.

Anonymous said...

kak xde ke anta ke ipoh..sedapnyeeeee -ira

::EIDA:: said...

ida makan. ida makan. yum yum yummmm ;))

ameris said...

dik anon, nnt kalu akak ada nak gi sana akak inform yer bole bawa mac chez utk adik.

ameris said...

yesss...yesss... ida mkn bertambah. akak nampak!!

Lynda Che Lah said...

mengancam tapi sy dok klang..nak order kene tunggu weekend..xpe..nti bila mau boleh pm :)

nadia farahida said...

alaaaaaa, ruginyaa tak rasa hari tuuuuuuuuuuuuuuu T__________T

Aku Penghibur said...

ishhhh sedapnya ..nyum nyum

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015