Wednesday, April 10, 2013

Restoran Tappers

Isnin baru2 ni aku & hubby makan kat restoran Tappers. Kenkonon kalu dah masuk JJCM kat tv3 tu mesti la best kan makanan dia, tambah2 lagi dengan pengacara makan dengan penuh berselera skali macam tak makan 3 hari. (statement kejamm). sebenarnya restoran ni kat area sama dengan Islamik Steakhouse yg aku dah pegi minggu lepas.  kenapa pulak aku ni asyik makan kat area sama jer, mcm dah takde tempat lain??? sebabnya ada adalah area ni adalah paling dekat dengan rumah pengasuh anak aku, lepas edisi meriangkan lemak zasss tak sampai 5 minit dahh pun sampai nak amik rayyan & yaya. jadi takde la aku bersesak2 dalam jem cari tempat makan jauh2... kang kul 10 malam tak amik diorang lagi...

ok, berbalik kepada restoran tappers tadi. bagi aku biasa2 je. nak kejam lagi makan diamcm warung je, cuma tempat je yang ala-ala vogue gitu. tu bagi lubang tekak aku laa, mungkin bagi korang ok je. tp kalau compare dengan Islamik Steakhouse entry kat SINI. rasanya 2345667 kali lebih best kat ISLAMIC STEAKHOUSE. ni bukan aku je kata encik suami aku pun berpendapatan sama macam aku.

bagi pasangan yang nak dating sambil kuis2 makanan, pastu borak2 cintan  i lap u, u lap me boleh la lepak sini.

 banyak jugak outlets Tappers ni..

 aku nak order chicken parmigiana, tapi sayangnya dh abis pulak. gambar sgt tempting dengan cheese meleleh...tu yang buat aku tergoda sebenarnya... hihihi

 chicken terikayaki pilihan suami aku...

 oleh kerana chicken parmigiana abis so aku pun order chicken schnitzel

 suami punya

 dah lapar terus ngap bila makanan sampai...

 ni aku snap gambar minuman yang kitorang order. bukan gambar yg belakang tu. strawberry milkshake dgn mocha milkshake. rasa??? hmmm mcm susu HL je. ingatkan ada cream ke hape ke... rege RM6.50 segelas.
 aku yang teruja dengan ayam schtzel (eja pun dah salah, lantakk) sengih lebar sampai ke telinga.

 suasana restoran mmg cozy sesuai utk couple berborak cintan.

 wehh tak abis mkn menunjukkan yang.......

bila yang kena bayar RM43.65. blurr pulak.... hmmmm


untuk full info korang boleh terjah website dia kat sini

4 comments:

Nory Zoulkefle said...

wahhh nak try lah nnt...
nampak menarik je tempatnya..hee

::EIDA:: said...

ok terliur!!!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mila Ahmad said...

Laparnya perut saya bila tengok makanan akak nieeee...

nadia said...

kak amy, nanti pm nadia eh alamat rumah. insyaAllah nanti besday rayyan dengan yaya ktorang sampai :)

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015