Tuesday, April 2, 2013

Islamic Steakhouse

assalamualaikum...
dah lama tak makan steak berdua2an bersama suami. minggu lepas, selepas balik keje kitorang terjah restoran ni. kenapa ke restoran ni? sebabnya Islamic Steakhouse ni paling dekat dengan rumah pengasuh rayyan dan yaya. selepas menternak lelemak teruss boleh amik budak2 tu yang tak sampai 5 minit pun.

harga boleh tahan sebab untuk 2 orang makan cecah RM85++. cik suami kata kalu nak makan western tak leh jimat2. kalu tak baik makan kat kedai mamak.TQ suami sbb belanja makan western sedap.

Islamic steakhouse ni terletak berhampiran dengan Columbia Asia Hospital kat Jln Genting Klang. kena pusing skit area tu sbb ia terletak sebelah belakang lot kedai.yang bestnya semasa makan disajikan dengan lagu2 arab je.



 masa kitorang sampai kosong je meja, lps oder satu-satu meja penuh.

 pizza pun ada.

 ada 3 outlet. 2 kat bangi. uols boleh terjah mana yang berdekatan.

 ni air yang kami order. sangat2 sedappp. recomended. tak manis. mocca caremel dia walllaaaa... sodap i tell u. harga mocca caremel RM13++. strawberry milkshake RM11++ ponn sedap jugak.

 cik suami punya. ciken chop mushroom sauce with butter rice.

 aku punya lamb shoulder with black pepper souce. RM35++. sedappp sangat2 wehhh...

 bukti sedap sampai tulang aku gigi. lamb very juicy.

lepas melantak boleh naik solat maghrib kat tangga merah tu. kedai steak lain mana ada surau wehh... 
nak sujud pun rasa semput sebab perot dah ketat.


5 comments:

Cik Puan Rara said...

mocha caramel.wow menggunung.tergoda uoolllsss.

ameris said...

mmg best sgt sbb tak manis giler. recomended Cik Puan Rara try.

NM03 said...

rindu ngan menu ISH ni

Mimy Hamid said...

oh sy tau tempat ni ..ramai dah duk komen...tapi tak jejak lagi padahal dekat je dgn rumah..blh lawan victoria station tak..

Rin Maira said...

mmg sedap kt sini, g makan yg kat bangi :)

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015