Friday, April 26, 2013

Ice Room

minggu lepas 1st time aku gi Ice Room nih. ketinggalan ketapi betul aku ni. Ice Room yang aku gi ni dekat sesangat dengan area rumah aku iaitu di Prima Sri Gombak. Kat Prima Sri Gombak ni area baru, jadi banyak jugak laa kedai2 makan yang belum kami terjah (konon..mcm la slalu mkn kt luar)

sana sini orang dok gebang, nak jugak la aku rasa cemana rasanya. aku gi berdua saja dengan cik suami.kitorang makan eskerim je tak oder menda2 lain ponn.

bagi aku yang memang pencinta makanan tegar ni rsa eskrim dia tak sedap mana pun (hamboiii...kejam) kalu ikut anak tekak aku eskrim Walls Selection Friuts Salad lagi best.  cik suami pun kata camtu jugak. kalu nak kepuasan makan eskrim kena gi fruiti tutti jugak kekdahnya. ataupun eskrim yogurt yang harga buat kau ketar nak bayar...

 aku oder yang ni.. tropical mix fruits. stoberi tu dlm gambar je. yang real xde pon. tipah tertipu...

 cik suami oder mango snow ice.


 persembahan eskrim yang sebenar. hukhukhuk.... tak tau nk cakap hape...

dah oder makan je laaa. suami kata patutnya oder satu je, share.

6 comments:

Lynn Hamzah said...

saya pun kalau gie ice room x suka order banyak...kongsi2 jer dengan suami...

Nory Zoulkefle said...

wow....gerammm tgk ice creamm..

Ibnuismaini Ismail said...

Mana pergi buah2 yg berketul2 dlm gambar tu pd aiskrim yg sebenar? hu3.

Hari tu ada tanya pasal buat bokeh D5100 kat SINI ek? Guna lens apa, yep?

GOLD FINGER said...

SELAMAT HARI RAYA KAK AMY..MAAF ZAHIR DAN BATIN..HAHAHHAAH...ampunnnn tak datang besday rayyan..huhuhu

::EIDA:: said...

ek elehhh.. itu macam je die bagi? dlm gmbr sikit punya cantikk? hukhuk....

pink.plate.liyana said...

ice room pun xpnh dgr..apatah lagi nak makan..hehe..jap lg google

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015