Wednesday, October 2, 2013

surprise bunga masa birthday aku dari hubby

masa birthday aku minggu lepas... [entry basi ko] suami aku ada antar munga kat opis aku. eeh bukan dia yg antar, tp budak penghantar munga tu. sebenarnya aku dah agak mesti dia akan antar munga sebab seminggu sblm tu dia ada tanya alamat opis aku. kenkonon nak update dalam sistem profile dia kat opis. ngehh...ngeh...

aku dengan selamba je sms balik masih sama je macam dulu... masa budak tu antar aku takde la terkejut beruk sangat. tp kengkawan je laaa... wahhh bestnya dapat bunga... datang dok belek2 bunga kat tempat aku. eerr... sayang, tahun depan xnak bunga boleh??? antar la kek ke, kepci ke....

aku benornya segan gak dapat bunga besar gedabak camni. yer laa nnt ada yg kata dah tua2 pn nak bunga, yang lebih x best bila ada yg kata: entah2 dia antar bunga kat diri sendiri.... sentap okeh!!!

apa pun tq to mu hubby coz tetiap taun tak lupa antar bunga...bila nak celebrate makan2 nie??

22 comments:

JunAina said...

Hubby kita tak romantik selalu dia je dapat bunga bila bufday.

Hepi belated bufday semoga setiap impian menjadi kenyataan.

e k i n ♥ y u s r i said...

bestnye
husband ekin jgn haraplah
huhuhu

PinKy MoMMa said...

romantikkkknyer hubby demo..suami keding iols..dok pernah wi lagi hahaha..klu bg banjirlah KL ahaks ;P

Zee Suhaini said...

heppy belated besday kak..bestnya dapat munga..romantik gitu..hehe..

ameris said...

nad, tp kalu dia bg kek lg best!!

ameris said...

tq Jun... aminn

ameris said...

ekin, dia bg mende lain yg lagi mahal kot...

ameris said...

tq zee..

Nory Zoulkefle said...

romentikknya hubby akak...
sweettt gituuu...

Ita Rossi said...

Hppy belated bday Ameris..alhamdullilah dpt bunga dr tak dapat apa2. Ameris..sedap nama tu (teringat cerita Merlin).

Aeen said...

romantik husband akk bg bunga...heheh...kite jgn harap la husband nk bg bunga..sbb dy x suke bunga....hehe

Rizziela said...

kalau dpt makan syok sikit kan? blh makan2.. dpt coklat pun jadilah

Cik Puan Rara said...

lahhhh akk ni,apa nk malu.ok lah tu.best hape~ lomantik gittew~

MizzTina said...

waaaa...untung akak tau..

Umi Qi said...

Sgt2 rasa dihargai bila sang husband bg bunga kan...beshh yerr

Zuraidah Butang said...

beshnye dapat bunga..pape punn heppy besday

Chekgu Azrine said...

Wahhh gitu..hubs saya takdenya amy..hehe

syalinda johari said...

waaaaaah..so sweettt...dah la ayat muah tu panjang bebenor...kekekeke

Mimy Hamid said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nak gak ..tak pernah rasa berbungan bunga ni

::EIDA:: said...

romantiknyeeeeeeeeee... ida tak pernah dapat bunga pun. hhehehhee

Rin Maira said...

soo suweet ur hubby tau amy :)

Anonymous said...

bunga ni mmg en. hubby yg hantar ni...sbb cam tulisan dia....

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015