Monday, October 7, 2013

home organising: pengepit ikea ganti getah

dulu masa aku gi ikea, benda ni mcm ntah hape2 jer... tapi sejak berjinak2 dengan susun atur home organising ni mende alah ni mmg sangat praktikal sangat. takde lagi aku nak ikat sesuatu mcm penjual kedai runcit guna getah ni. nampak pun lebih menarik. segala benda aku guna penyepit ni. memang sangat berguna dan cantik pada pandangan....

rege kalu tak silap aku dalam rm8.90 ada 10 klip yg besar dan 20 klip kecik... cantik berkaler2.
nnt kalu gi ikea nak beli lagi.....tetiba mcm jakun je aku ni...
.

macam2 kaler ada...

semua yg diikat getah aku dh klipkan pakai menda ni. comei je....

11 comments:

Umi Qi said...

Kak ameris....umi Qi pun selalu jek amik remeh ttg clip2 nih...tp bila tgk akak ameris leh buh clip comel2 rasa cm nak cuba buat home organizing sekali...best yer...nak join akak boleh?

ameris said...

jom aarr Umi Qi, akak pun tgh ber home organising ni. baru 2 minggu start. pelan2 kayuh. jgn paksa diri. mula2 mmg rasa berat, bila satu2 settle rasa senang nak cari brg, tetiba leh jumpa benda yg kita dok cari selama ni . hihihi...

PinKy MoMMa said...

tak yah pakai getah kan..cantk pun cantik..eh barang ikea smua best la hahaha..yg penting murah gituu

syalinda johari said...

wahhh..comey..nak jugak ..kekekeke

SweetLikeWhat said...

saya pun pakai gini kak..kemas sket kan..

NM03 said...

ok, nnt try carik kat daiso, ade ke tak. hehehe

nak pi ikea jauh plak

MizzTina said...

sy beli yg cap cosway je kak.. hehehe..nk g ikea mcm jauh pulak

~ NANA ~ said...

hari tu nmpk kat ikea mcm teringin gak nk beli tp sbb tak masuk rumah lagi so hold dulu benda kecik2 camni...best la nmpk...hehe

::EIDA:: said...

betul2... ida pun guna menda ala nii. heehhehe

Mimy Hamid said...

pengepit ni sangat elok ye..dan kedap harus beli byk2...berguna tau

Mila Ahmad said...

senang juga beli camni tapi aitu mila beli yang murah plastik tebal xleh kepit pulak sebb tebal sgt.

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015