Thursday, March 28, 2013

Look of the day # 3



suka pakai baju yang loose supaya tak nampak sangat perot, jgn org ingat aku mengandung sudah. eehh muka pun makin bolat.huhuhu

13 comments:

combi said...

cantik dress :)

MizzTina said...

cantiknya akak ni!!!

ameris said...

combi dress murah je, cuma kena pandai cari.

ameris said...

kedip2 mata malu... hakikatnya takde la sampai camtu.

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

wow malatopppp
cantek gituew uols
glam habes
ai loikeeee

mimie said...

cantiknya..... dresspun cantik... ^_^

Reena Onn said...

Kita suka detailing yang ada dekat dress ni. Simple tapi memang curlass gitu. Hehehe :)

::EIDA:: said...

cntik dresss, beli mane? hekhekhekkk

ameris said...

eida beli kedai biasa2 je. harga mampu milik tak sampai rm100 pon

Mimy Hamid said...

dress beli mana...reveal la..taiap baju u pakai beli mana..leh buat ref :)

ameris said...

mimi, beli kedai biasa2 je.
i slalu masuk web/blog jual baju, bila tgk harga mmg menggigil la ada sampai cecah rm200. then ada masa(jumaat la, kan rehat lama) i jln2 sambil usha baju yg seangkatan dengan harga bole beli 3 helai dari harga yg blog tu jual.bangga betul rasa dapat beli baju sama dengan harga 3 kali lebih murah.hihihi

Rin Maira said...

kedai rahsia ye.........hik2...benda baik patut dikongsi bersama......lawa sgt dress tu :)

Siti Asiah said...

CANTEK DRESS...;)

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015