Monday, March 18, 2013

Impiana Cherating: Percutian Bertragedi

assalamualaikum uols....
 tempat ni lah yang menjadi punca kami anak beranak masuk hospital secara berjemaah itu hari.  sebenarnya planning nak ke cherating ni dah lama. tak sangka percutian kami jadi cam ni. dari luaran mmg nampak sangat ohsem, sangat peaceful tapi tak boleh compete dengan Lone Pine, Batu Feringgi.

we ols stay sini 3H2M. seronok tengok rayyan dan yaya mandi kolam, . korang semua yang ada anak sila berhati2 yea mandi kat pool, takot sejarah anak aku berulang kat uols pulak. Layan gambar saja laa dalam entry ni. 


 encik suami baru melabuhkan punggung utk check in.

 seperti biasa budak ni akan jadi inspektor, seluruh lobi dia usha...konon macam tahu baca.

 sangat cantik pemandangan di ruang lobi... rayyan kata "fish..fish.."


 budak cengeng ni mmg tau... asyik nak berebut camera dengan aku jek..grrrrr

 gud yaya.. sangat behave...

 ehemmm... ehemmm... nak enterprem jugak.

  semua dia nak konker...

 muahhh muahhh...

 encik suami layan yaya tiup belon sabun..

 cantik kann... subhanallah...

hahaha... aku yang meroyan.


kolam yang menjadi punca anak2 & suami diserang ROTAVIRUS. kemungkinan kolam di tak maintanance.


5 comments:

Mimy Hamid said...

pic posing tu terbaik..hihihi very the

::EIDA:: said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Qaseeh Tolia said...

Kita pun pernah bercuti kat situ, cuma time tu swimming pool tu bersih dan ok..baj clorjn pun kuat sangat..tp apa nk kata, ujian allah kan..semoga sabar dan berdoa slalu.berat mata memandang....

Reena Onn said...

Ya Allah!!! Ye ke awak?? Anak kita pun tiba-tiba demam panas lepas main dekat swimming pool Suria Beach Resort Cherating. Patutlah masa pergi Kuantan Medical Centre. Doktor dekat situ siap nak ambil sample darah bagai siap cakap takut kena demam virus. Sebab instinct macam cakap nak buat check-up keseluruhan dekat KL je (tapi hakikatnya tengok muka doktor tu macam tak menyakinkan pun. Hahaha). Alhamdulilah lepas dapatkan rawatan, demam anak kita pun surut. Balik rumah pun dah ok. Maksudnya, doktor tu memang tak menyakinkan pun. Hehehe...

Anonymous said...

I love reading through a post that can make people think.
Also, thanks for allowing for me to comment!

Feel free to surf to my blog post Power Max 360

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015