Tuesday, September 3, 2013

today's outfit: hijau biru yg serasi

skrg suka pakai gini jer gi opis. sebabnya tak payah gigih menggosok baju, terus sarung je... boleh jugak mix n match suar dan skit apa2 kaler skalipun. kan trend color block masih lagi IN.
jutaan tima kasih kat pencetus color block ni, memudahkan para wanita nak berfesyen...

tangan kat perot sbb nak kaber perot yg muncit...


9 comments:

Mimy Hamid said...

suka baju style gini tapi size badan saya terhad la susah nak jumpa

dya said...

ayu gitu.. :)

mOoN said...

wahhh...respect ngan sis yg berani bercolor block...:)

Umi Qi said...

cantikkk sis ameris...umi Qi pun makin lama makin suka kaler block dulu x berani...tp bila pakai omeyy kan hehhe

izfanora said...

kak comel pakai pe pun comel.. hoho.. :)

Nadt said...

suka style akak ni. cantik pada masa sama still sopan ayu gitu. warna biru ni memang cantik kak. nadt serba kuning hari ni.hihi..

ctmah said...

akak kurus ya..takdak moncitnye..hihi!aritu xsempat nk laga2 pipi kt birthday qi kan..huhu

::EIDA:: said...

okay je. ida suka gak pakai tapi kdang2 sini panggi ida makcik makcikk... hahhahaha. ade aku kesah? janji takyah gosok.. hahahhaa

Rin Maira said...

Kalo tak letak tgn kt perut tu org tak pasan pun buncitnya...hehe

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015