Wednesday, September 4, 2013

Qaiser ilman 1st birthday merdeka boy!

dalam pada takde air sabtu ritu (merdeka day) sempat lagi kami semua ke McD kepong untuk meraikan bday anak bujang kesayangan Ummi Qi Qaiser Ilman. ingatkan dah takleh join party tu, dah xde takkan nak pegi dgn tak mandi kami anak beranak kann...
 kami antara yang sampai awal hari tu. wpun hari dah mula nak ujan. memula cuak jugak takot jalan jemm maklum laa minggu terakhir semua orang nak buat open house. nasib baik jalan clear jek...

giler meriah birthday party Qaiser, ramai jugak dapat berkenalan dgn mommies gojes yang tak sempat jumpa masa baraan ritu. tambah pulak kat McD tu ada play ground, so cik suami boleh monitor anak sementara aku plak borak2 dgn geng gojes... ngehhh..ngehh... 

rayyan pulak bila ada tempat main, mmg tak kacau aku lagi dahh... aku biarkan aje dia main situ dengan budak2 lain. 

sempat tangkap gambar dengan mak penantin kecik. dapat rasa dia punya nebes buat preparation utk Qaiser Ilman...

 so sweet Ummi Qi ni...

 gelagat yaya asyik nak suap org je...

 minum air beria.... padahal aku dah buh air kosong je dlm tu. hikhikhik...

 blkg yaya cikgu azrine sgt lawa...kitorang borak sampai tak nak balik rasa. topik mak2 dan anak2 laaa...

 cemana budak2 ni tak hepi bila ada game camni...

 ko tengok rayyan bila dapat main. aksi mendebarkan budak tu terlanggar yaya, sib baik xde pape...

 birthday cake Qaiser. aku tak sempat rasa pun huhuhu... mesti sedap ni. besar lak tu...


 rayyan berulang alik ke candy tabble ni...

 yaya kemain tamak. dah ada fries kat tangan amik lagi yang lain....




8 comments:

Chekgu Azrine said...

Opss..gambar ai ada menyelit di situ..ngeh..ngeh..tq amy

Mimy Hamid said...

dapat jumpa amy kejap je...pastu tup dah tak nampak amy balik awal

::EIDA:: said...

wahh bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Haslinda Sadiken said...

best dpt borak sesama ritu..mmg rase nak dok sampai mlm..hahhaha

MizzTina said...

cntik yaya pakai topi tu..

Umi Qi said...

Sis Ameris and all family,
Happy sgt2 Umi Qi bila dpt tatap my VVIP dtg dengan senyuman dibibir...lawa sgt2 sis ameris masa birthday Qi...mcm biasa sis mmg cantik, terpegun jap...sila kongsi ilmu2 kecantikan sis...hehhe...anyway asben sis mmg giler peramah...x sangka asben ju puji balik dari party...dia ckp kak ameris yer asben so so peramah...see, akak satu keluarga ada aura tersendiri...terkejut umi Qi bila walid Qi ingat nama akak...hehehhe...

Yaya and rayyan so adorable that day...kikikiki sempat men sekejap ngan yaya...omeyy cgt dia...oooo sis leh rasa eh my nerbes tinggi langit tuh? mmg pun nerbes bb festime sis buat besday party...mana pernah buat sis...tuh sebab kalu boleh apa yg dirancang menjadi...syukur alhamdulilah.........dengan adanya my guest VVIP ke semuanya berjalan dgn lancar sekali...

Much TQ sis and family....u olls so sporting that day...luve u sis...
p/s Pohon utk umi Qi ambil link entry sis ameris...umi Qi nk satukan dlm satu entry...ini satu penghargaan utk sis ameris dan family :)

ameris said...

Umi Qi pjgnya komen.. terharu tau jd tetamu VVIP majlis bday Qi. tima kasih sbb jemput kami sekeluarga...

~ NANA ~ said...

Sekejap je nmpk akak..tak dpt nk kenal2 n borak2..hehe

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015