Tuesday, September 24, 2013

lagi-lagi kidzoona











kidzoona tempat favourite aku bawa rayyan & yaya main. kalu dah tak tau nka gi mana..mmg ni lah tempat nya. banyak diorang boleh explore kat sini, aku pun tak risau sgt keselamatan diorang..... rayyan takde lak dalam gambar ni sbb dia dah boleh bawa diri sendiri. aku monitor yaya je sbb takot kena buli, tu sbb byk gambar dia je...

gigih dia dok usung menatang bear besar ni.. kelakar lak aku tgk..


yg ni pun kelakar jugak. dia dok perati je dulu mende alah ni. mampu ke tak nak panjat...

cuba gak panjat... iiyahhh...iyahhh bunyi suara dia... risau gak aku takot dia jatuh je.

last... berjaya jugak panjat. yaya siap tepuk tangan lepas berjaya panjat....

8 comments:

Chekgu Azrine said...

comelnya yaya...hahaha

ameris said...

eehh... anak rine pon ada nama yaya gak kann....

Rizziela said...

Mahal tak masuk tu

Umi Qi said...

Yeyyyy yaya pi kidszoona tuh, lama dah x pi sana...sonok kan kak ameris... :) murah je fees dia

ameris said...

rm10 je satu kepala. mak ayah xyah bayar. kalu weekday rm5 je...

ameris said...

Umi Qi, nnt kita geder2 kat sana yer...

Nory Zoulkefle said...

nanti dah ade anak, nory plak lah selalu kena gi sini..nampak menarik jugak tempatnya..

mrs kayrul said...

macam best la...nanti nak bawa bebudak g sana jugak la....kat AU tue kan kak??

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015