Friday, September 6, 2013

masih lagi citer raya :0

eehh korang citer raya aku tak abis lagi daaa... ni masa raya ke3 kalu tak silap aku. rumah sepupu aku kat tepi pantai eehh tak laaa ada dlm 5 km jugak laa nak sampai ke pantai. so dah decide awal2 lepas gi open hose umah dia nak singgah ke pantai Irama di Bachok. aku pulak pakai kasual konon sebab nak gi pantai, skali nyesal sbb blouse kelawar ni jd kembang mcm nak terbang kena tiup angin pastu anak2 pulak dok tarik2 baju ni is..isk...

ops suami tak pegi sbb dia kena bawa MIL aku gi kenduri kat Besut, Terengganu. aku gi dgn Ma dan adik aku je..

 rayyan punya excited sbb layang2 dia naik tinggi... eehh x senonoh aku dok mencangkung gitu.

 yaya pulak mcm geli2 jalan atas pasir. lps tu punya excited, berlari2 kat pantai.

 bagi chance la budak kecik ni pegang tali layang2...

subhanallah... mmg cantik sgt cuaca hari tu. langit membiru... ramai giler orang beraya kat pantai...

7 comments:

♥ ROS ♥ said...

Cntik sgguh cuaca..bak kata terang lg menyuluh..kikiki..
Ros pun bawak auni gpntai, bebudak seronok la kan :)

mynameismy said...

xpe hrni kasi chance last day raya kiki..

sakan kak amy beraye eh.. :)

Eellee Beauty & Health said...

cari kelainan sekali-sekala di bulan syawal
berubah kepada mood pantai, menenangkan ^^

http://bit.ly/15DRnBr

Chekgu Azrine said...

Lawanya tmpt ni.
Rindu nak gi kelantan..

Cik Puan Rara said...

amboii mencangkuk cm tu,trus x gojes~ hehe

::EIDA:: said...

hahahahhaha jgn kak mencangkung gitu dahhh.. pleasee.. hilang gojesan.. ;p

Nory Zoulkefle said...

pantai ni macam kat kuala kemaman pun ada...ada batu2 yg cantik tu...
photoshoot memang sesuai tempat gini..hehe

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015