Saturday, September 21, 2013

Order Lasagna, Macaroni Cheese, Sheperd Pie dan Mini Muffin


uols yang nak order lasagna, macaroni cheese, sheperd pie dan mini muffin sila bgtau 3 hari sblm yer sebab saya tak simpan stok fresh milk. weekend boleh collect kat rumah, kena bgtau masa nak collect sebab saya buat ngam2 untuk uols collect. jadi semua mmg panas baru kuar dari oven. jika nak penghantaran kena la 5 dulang ke atas. tak larat wehh nak antar kalu oder satu dulang je dan tempat nak antar tu kat shah alam nun sana.... meeting point jugak di Petronas, berhampiran Giant, Batu Caves...

mini muffin dengan pelbagai filling blueberry, strawberry, kiwi & almond.


macaroni cheese sblm bakar.
 uols jugak boleh collect di KWSP Jln Raja Laut dan di area KL Sentral jika hari bekerja...


6 comments:

Umi Qi said...

Terbaik lah sis...pandai isi masa lapang dengan kerjaya lebih masa...untung lah mcm nih sis...baikk kalu nk order nanti ju pm sis ye :)

ameris said...

ok, ju sms je.

Mila Ahmad said...

kak Lasagna tu berapa ea?

MizzTina said...

kak, mcm nk order.. tp nk pick up mcm jauh lak.. jamu mata je la gamaknya..

ameris said...

mila, lasagna rm40, macaroni cheese rm30, pie rm30, mini muffin 45sen sebijik minimum order 50 bijik....

ameris said...

tina, boleh kongsi order dgn kengkawan nnt akak antar.

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015