Friday, November 9, 2012

Berwajah Baru

assalamualaikum...
korang kesayangan semua pasan tak?? pasan tak?? akhirnya blog aku dh berwajah baru, lebih simple, tak nak serabut-serabut dengan kaler maler... sbb tuan punya blog dah matang. eehh... dh matang?? sblm ni aku nmpak mcm budak2 ekk???  tapi header tu belom gak bertukar wajah gak. kena minta pakar ni iaitu INA. sbb dia yang wat header aku dulu. lagi pun xde gambar yg cun2 nak wat header baru. harus lah ada gambar zara skali kan....

Esok Sabtu ehh..Happy Deepavali... skolah pun dah start cuti... Selamat bercuti panjang uolss...

2 comments:

Ibnuismaini Ismail said...

Theme yg lebih matang. :)

Header pun main peranan gak, menggambarkan secara ringkas peribadi blog. blog pn ada peribadi. thehehe. ^^,

NM02 said...

meriah pelamin uols

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015