Monday, November 26, 2012

Appointment dengan Dr. Ratna

assalamualaikum...
uols, bole tak entry ari sabtu kuar dulu pastu baru entry ari jemaat kuar. sebabnya ahkak kemain xcited nak kuarkan jugak entry pasal fotoshoot, pastu tetiba tertinggal plak pendrive gambor2 berkenaan. pastu lagi gigih plak buat entry disebalik tabir sbb nak jugak citer pasal fotoshoot tuh.  eehh paham ke apa aku merepek ni. mcm tunggang terbalik plak citer.

biarkan lah... ni plak pasal aku gi jumpa Doktr Ratna kat Putra Medical Centre (PMC), mcm biasa setiap 3 bulan aku kena gi jumpa doktr ratna gynae kesayangan utk cek keadaan rahimah rahim aku dan buat injection family planning.

so kalu korang yg belom ada anak nak buat check up dengan doktr ni sangat2 aku rekomenkan. SANGAT2. doktor ni tersangat la humble, lemah lembut budi bicara. sampai kita tak segan2 nak tanya apa2 yg berkaitan. aku buat comparison setelah beberapa doktor pakar gynae aku dh jumpa masa sblm mengandungkan rayyan, lg. dengan harga consultant yg sangat2 osem.

pastu PMC ni tersangat la selesa sbb tak ramai pesakit, yg mana korang xyah tunggu lama utk jumpa doktor, nak parking senang, nak makan pun mudah.


 ni baru aku berkesempatan amik gambar dengan Gynae kesayangan. lepas dia operate aku masa bersalin Rayyan dan Zara.  padahal smblm tu dh berapa puluh kali aku jumpa dia. lembut je kan muka dia...

 lepas selesai  jumpa Doktr Ratna kitorang makan kat Richman Cafe kat kompleks sungai buluh ni. kalu datang check up, aku mesti makan kat sini.  sukan sangat dengan nasi lemak & tomyam dia..

 nasi lemak yg aku suka sgt. ada rendang ayam, sambal sutun. rege rm4.99 je.

 suami plak oder nasi putih dgn somyam jek. best sgt tomyam dia.... isi plak banyakkkk

 supan je suami ku...

murah je kann...

5 comments:

izfanora said...

terliur sudah.. huhu.. rajinnyer update.. tabik springlah..

::EIDA:: said...

Check rahim? ada ape kak.. ok, ida kene selak entry entry lame ni.. hehehhehee

nadia said...

kakkk,
berapa kos nak check dekat sini eh?

MizzTina said...

terliur tgk tomyam tu.. sekian, okbai

Rehana~ said...

sekarang dah ramai la kt pmc...huhu..

jemput singgah blog sy www.rehanswardrobe.blogspot.com

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015