Wednesday, November 28, 2012

Event: Photoshoot dengan bloggerz


assalamualaikum..
Bloggerz lain dah berpusu2 update pasal photoshoot, aku blogger yang suam2 kuku ni baru terhegeh2 nak buat entry. Info kat bawah ni:

Dak Teropong Studio, 
No. 62-3B, 3rd Floor, Jalan Pahat G 15/G, Seksyen 15, 40300 Shah Alam, Selangor (atas 7E)

mulanya aku tak nak join sbb zara yang belum recover sepenuhnya lagi demam & selsema. tp bila cik nadia dok racun2 aku akhirnya terjebak jugak. studio  Dak Teropong dah jadi mcm taska riuh rendah huru hara dengan si Rayyan. sib baek laaa blogerz yang baik ati pandai melayan dan entertain anak ahkak. risau aku dia dok usik alat2 mekap MUA ari tu, berlari2 dlm studio mcm kat playground. fuhh... fuhh.. lap peluh kat ketiak dahi.

Thanks to Nadia sbb sudi invite ahkak menghuru harakan studio. jgn serik invite lg kalu ada event. kelam kabut aku ajak skali bloger GF join. sib baek dia ok sepantas kilat setuju.
first time jumpa senyumangadisgerimis , msieda dan lain2 yg sebelum ni kenal di alam maya jek, tp bila jumpa mcm dh 10 taun kenal. tapi aku plak tak leh beramas mesra sgt bb dok busy layan anakanda je. huhuhu...

 cubaan melepaskan diri
 amik gambar bertiga sbb rayyan main belon plak
 dia ni kan asyik nak memboloskan diri jer... berlari2 dalam studio.
 photoshoot blogger tp gambar aku dgn family lak yang banyak.... motipp
nasib baik incit suami tersangat sporting ari tu. thanks my dear.
 bila prop guna tangga si rayyan asyik naik turun tangga je. adoiii... fenin
 baru nak feeling2 diva... tetiba budak ni plak mencelah. chaiittt...
 aku mmg tak sempat nak mekap memandangkan keadaan huru hara. dan anak2 dah tak berapa stabil.

 muka polos tanpa mekap


Make-up ditaja sepenuhnya oleh lili ( tengah) yg keyut meyut ni..tak sangka Lily ni nurse tau.
sesapa yg rasa nk jelita mcm mereka2 ni contect lili ni..takyah dah nk pakai camera 360 yg magic skin tu lagi..ni betul2 jelita mcm retis..kembang2 lobang idung semua mcm tak nak cuci muka dah. biar je mekap tu stay kat situ. ngehh...ngeh..


Nurazlili Aziz - Makeup Artist - 012-9113661
Collaborate with : memestudio



7 comments:

Mila Ahmad said...

huhu...tengok gambar rayyan dah mcm biskut chipmore..kejap ada kejap takde sangat aktif budak rayyan tu huhu...

MizzTina said...

cantiknya kak!!! klu la buat sekitar bangi, leh la dtg..huhu..

amboi rayyan, ligat btl..

izfanora said...

nampaknye den sorg je r yg xupdate citer nie lg.. gigih2..

dd dudu said...

besnyee koranggg ada photoshoot2 giteww

::EIDA:: said...

Ida takde pic dgn akak ponggg.... huhu ~

nadia said...

kakkk,
gambar feeling diva tu memang jadiiii kakkkk. diva abisssss!
diva hottt maintain walau ada anak. ;p

#nanti next event nadia roger akak k. dont worry. :)))

::EIDA:: said...

Akak,

Entry udpate,
http://msieda.blogspot.com/2012/11/mari-kenali-mereka.html

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015