Monday, November 26, 2012

Disebalik Tabir sesi fotoshoot...

Assalamualaikum uols...
sebelum aku letak gambar yang betul2, ni aku letak dulu gambar disebalik tabir sesi fotoshoot yang berlangsung dengan geng2 blogger sabtu lepas. mmg huru hara giler kat studio dengan karenah anak2 aku. mujur la blogger2 rajin entertain anak2 aku.  cerita lanjut bole terjah kat blog Gold Finger. Aku belum sempat lagi nak story mory pasal tu.  thank to Nadia, yang invite aku utk sesi fotoshoot ni. mmg sporting abis diorang ni. nnt apa2 event ajak la kitorang lg. jgn plak serik dengan karenah anak2 akak yer...

 tengah tunggu turn nak makeup

 suasana dalam studio

 sesi fotoshoot. susah tau nk suh anak2 ni posing. asyik berlari2 dlm studio

 GF tengah mekap oleh Lily(MUA)  yg comei


 mcm2 gaya aku buat sampai penat gak laa hari tu.


9 comments:

MizzTina said...

bestnyaaaa..kak, nt upload gmbr tau, nk tgk hasilnya..

NM03 said...

masuk majalah kah?

izfanora said...

wah akak.. dh mula mereview.. adoi, mls den nk resize pic yg gedabak tue.. huhu.. rindu plak dh zara.. hihi..

Anonymous said...

clazzzz

Mila Ahmad said...

rayyan sgt aktif nasib baiklah dah hujung2 shoot dia meragam masa mula2 dtg main je kejenye..xnangis pun !

Hani Syahani said...

msti best ni..meriah dgn ank2 lg..waaa

::EIDA:: said...

Siap ada behind the scene. Terbaik akak!! =)

nadia said...

akak palinggggggggg hebatttt! siap ada behind the screne. :))
nadia mood nak update blog belum btol2 masuk. hihi. nanti nadia update laju2 ok. ;))

Zana Adieyza said...

seronoknya dpt jumpa geng2 blogger..

salam kenal dari zana.. nice blog sis! keep blogging!

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015