Thursday, September 3, 2015

Mood bercuti hilang bila Rayyan demam... :(

merdeka lepas 31/8/2015, saya sekeluarga bercuti ke Penang...
 memang tiap2 tahun suka pergi penang untuk 
sesi jalan-jalan cari makan sambil bawa anak2 jalan-jalan.

sambil merealisasikan hasrat  rayyan nak ke hotel Trivago. 
gara2 terpengaruh dengan iklan di tv laa...
nasib baik tak tanya hotel agoda ke... hape...
bagi dia hotel mesti ada pool dan bath tub.
so kalu takde 2 benda tu bukan hotel trivago namanya...

mood bercuti terus terbantut bila rayyan demam di hari bertolak ke Penang.
sampai ke hari ni masih demam.

 sampai sana berkejar2 ke klinik memandangkan kebanyakan klinik tutup kerana cuti hari merdeka dan cuti weekend.

mood nak mengarang masih lagi ke laut. 
mata saya juga dah mcm panda datang opis ari ni.
bila dia demam, ragam mengada2 tu terpaksa dilayan..

tambah lagi bila lps 6 jam bagi ubat, badan mula panas balik, 
seolah2 demam dia reda sbb ubat je...
                                                          teaser gambar je laa dulu...



8 comments:

Allene typicalmommy said...

alahai.. kcian rayyan.... get well soon

nadiah hanum said...

Kesian rayyan...mmg hilang mood bercuti klu anak tak sihat kan kak amy?

GOLD FINGER said...

Sian dia..nasib yaya ok

lia ummiirfan said...

get well soon rayyan. musim demam sekarang ni. anak-anak saya pun baru je sembuh. take care

Kesan pengambilan set untuk hamil

syalinda johari said...

get well soon ensem boy..

anak saya kalau demam lama tak lega2 ni misti demam tonsil..kena telan antibiotik baru okey..

Ibu Dilah said...

kesiannya rayyan.. tp kalau anak2 tak sihat mmg x syok nak bercuti kan kak.. get well soon rayyan...

Elya Roza said...

musim demam skang ni sis ...huhuh

nini said...

Olololoooo siannya dia.....kite pon kalau demam pon tak de mood kan...

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015