Tuesday, April 26, 2016

Happy 4th Birthday Fateen Azzahra

dah seminggu lebih baru ada kelapangan nak update cerita bithday yaya yg ke4. 
ohmaigad... cepatnya masa. 
masih teringat2 lagi detik nak melahirkan dia, tetiba dah 4 tahun. sobs
tak puas timang2 sekarang dah jadi anak dara,
 pandai melaram, dah boleh buat kawan sembang dalam apa2 je, 
sangat suka makan.

birthday yaya ialah pada 13/4/2016 yang lalu. 
hari bekerja mmg sambutan kecil2 kami 4 beranak. 
asal dia hepi. bangun pagi2 dah bgtau hari ni bday yaya... 
nanti umi beli kek untuk yaya yer... so sweet sgt.

mcm biasa ptg tu saya dan suami beli big box pizza hut sbb diorang mmg suka sgt.
 dlm big box ni pulak ada mcm2... pastu beli kek sebijik. 
dh cukup sambutan bday yaya.
dia pun hepi sangat mlm tu.. semua org dia bgtau hari tu bday dia...

semoga yaya jadi anak yg solehah, dan dengar nasihat ayah & ummi...



4 ever & ever bongsu... jgn tanya bila yaya nak dapat adik.kikiki...

 kek upin ipin jer... janji ada kek. rm35.

 order big box pizza hut. macam2 adaaaa...

 suka sangat bila pasang lilin atas kek nyanyi2 lagu hepi besday. yg abang pun excited sama

tambah kek coklat comel2 ni

sayang abang sangat2...

3 comments:

CikNaa said...

cantik kek befday yaya..

Ibu Dilah said...

happy belated birthday yaya.. asal ada kek birthday dah buat anak2 happy kan kak.. walaupun sambutan kecil2an dgn family shj.. itu dah cukup menggembirakan anak2...

fathiyah jamaludin said...

simple tp bakal diingati :)

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015