Tuesday, March 10, 2015

Borong susu DL di Tesco

saya ni pantang dengar susu anak murah terusss je serbu.
 bukan saya jer kot yg sawan tengok susu anak murah kot..
 eehh semua mak-mak lah.

dapat je info kat fb pasal susu murah ni terus whatsapp suami..
sabtu gamble je pegi, redha laaa kalu susu dah abis kan..
eehh tetiba si JUE update live dari tesco susu murah. 
terus kenyit mata kat suami. 
siap2 terus kuar gi tesco jalan Kuching..
hambek... melambak lagi stok susu DL yang ada.

20 pek kitorang beli. setakat 20 pek tu takde laa tahan setahun.
 cukup untuk 2 bulan je
tapi jimat RM130++...
 selagi boleh jimat kita jimat. 
memang beli susu anak je pada hari berkenaan.
20 pek total dalam RM450++




11 comments:

CikNaa said...

selalu tengok orang beli kt tesco..tapi jauh nau nak pegi kak..huhu

Najib Ariyan said...

borong jangan tak borong... saya minum susu rendah lemak jer...haritu turun harga pas tu naik balik... nanges tengok harga macam tu... takder pulak orang update time harga susu DL rendah lemak tu turun...

Nory Zoulkefle said...

nory aritu borong kat pasaraya HERO..DL 123, 1KG RM18.90 je..hihihi

Chekgu Azrine said...

best je tengok mak2 dok borong susu fm..rin jugak yang dah lama tak beli susu tepung sebab aish still takmo n still fully bf...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
sis borong lagi bertingkek2 dari iols he3

Mia Zahira said...

murah nau eh ye sis susu kat tesco? wah. boleh g borong jugak la tesco ni. hehe. 20 pek terus borong. mau stok setahun ni.

Baharuddin Che Din said...

kat tesco mmg murah. brg2 makan, brg2 dapur kalau compared ngan giant ke aeon ke, tesco lg murah. lebih2 lg kalau pegi beli weekend. harga brbeza sgt. lg murah. tu yg bini slalu ajak g tesco. alahai..

Anonymous said...

kalau suami akak pulak suka nau g nsk. pastu g mlm2. katanya tak bizi takde org. plus siang penat keje katanya. mlm tak serabut ngan org ramai. tu yg slalu bli brg dapur kat nsk je

Cikgu Jamila said...

untungla slalu shoppin kat tesco. huhu. sy suka g tesco sbb ada clubcard reward je. bli brg kt tesco dpt vocher mcm2. dpt reward, dpt diskaun. so dpt la benefict kalau shoping. hehe

Mia Zahira said...

skrg pon promosi utk raya tesco. weekend ni boleh la g bli brg2 nk buat niskut ngan kek raya. huhuhu

Diva AA said...

baek uols pegi tesco ujung mnggu ni. bnyk promosi murah. ada sstgh tesco mcm tesco xtra shah alam, xtra seremban 2, extra seberang jaya, extra kajang, tersco mergong, seri alam, tesco ampang bukak 24 jam slama 3 ari. smpai ahad ni 12 julai. so mana2 yg nk cr persiapan utk raya boleh la try pegi tgk apa yg murah. huhu. iols nak serbu la..

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015