Monday, March 30, 2015

review: Pak Uda Kitchen & Grill

Hadoii kemain lama peram.
 Yang sebulan lepas pun ada lagi tak publish... hampunn

Kali ni saya nak review food kat restoran yang kami sekeluarga pegi..
 dekat je. 
Tepi hiway DUKE. 

Hiway ni merupakan laluan saya dan suami setiap hari nak pegi keje...
Dah hadam sgt mana ada lobang, mana perlu tukar lane sblm tempuh jem... dan hari2 jugak tgk retoran ni penuh je bila ptg timw kitorang balik keje.

Beberapa jumaat lepas kami singgah sini lps balik dr giant beli lauk pauk basah..

Selalunya tak pernah2 kitorang kuar gi giant malam2, lps balik keje lak tu..

Gambar ni saya up kat facebook masa gi giant. Rayyan pakai slipar lain2. 
Tak kuasa dh nak pusing balik umah semata2 nak tukar slipar. Tu gaya merajuk pulas2 tangan sbb saya tak belikan dia menan keta hotwheels...

Parking betul2 depan kedai. Mmg penuh tambah2 mlm..

 antara menu yg sempat saya snap. Cer tgk nama menu glamer habis...



 Yang best ada menu utk kids. So xde laa bazir kalu oder utk anak2kan... ni saya suka..

 Suami oder yang ni..tak ingat dah nama apa tp sedap. Dlm ada inti daging.. ala2 kebab.


 ni menu utk rayyan & yaya. Mmg sesuai sgt portion utk kids... coleslaw dia sedap.anak tak makan umi boleh abiskan..

 Yang ni saya punya. JloLamb grill with cheese... lebih kurang mcm tu la nama menu... taste so-so je..
Paling win coleslaw dia laaa suka sgt.freshh

Total rm38.ok sgt dah rege tu. Patut laaa org ramai... tp kalu nak real makan steak kena pegi wadihana islamik steak house...

3 comments:

Chekgu Azrine said...

amy..hri tu rin nk gi sini tapi sesat tak jumpa.set waze pun xsampai..derrrrrr

eima said...

hmmm napak sedap dah harga pun ok je

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
ghoper foods hat laen tak menarik
tapi hat lamb tu menarik pulop he3

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015