Monday, November 4, 2013

Order Macaroni Cheese, Lasagna, Sheperd Pie dan Mini Muffin

sesapa yang nak order macaroni cheese, lasagna, sheperd pie, dan mini muffin boleh sms aku atau pm je kt FB. atau klik je kat sidebar sebelah. penghantaran free sekitar sri gombak yer... boleh jugak collect kat rumah hari sabtu/ahad. atau boleh meet kat Petronas (sebelah Giant, Bt Caves). hari bekerja pulak boleh collect kat area opis aku SSM di KL Sentral ataupun di KWSP Jln Raja Laut (opis cik suami). order mesti 3 hari sebelum yer uols...

 macaroni cheese dgn cheese yang meleleh....  harga RM30 jek(gambar http://neenaanuar.blogspot.com/2013/04/sekitar-majlis-aqiqah-birthday-party.html  ada watermark neena masa dia datang bday rayyan dulu)

 lasagna 3 layer harga RM40.

 mini muffin yang sangat sesuai utk doorgift birthday, aqiqah dan kawin. dengan vanilla muffin with filling blueberry, strawberry dan choc chips dengan taburan almond. harga RM27 untuk 55 biji.

sheperd pie (RM30) tiada gambar sbb aku asyik lupa je nak snap gambar, siap bakar terus customer datang amik kt rumah...


ni salah sorang regular customer aku dari Terengganu. datang KL mesti order lasagna wak balik Terengganu. jauh gile lasagna aku terbang....tq yer Muallimah.

8 comments:

Cik Puan Rara said...

SSM KL central.eh dekat ah ngan rara kan! hehehe

zurayusoff said...

tergoda betoii la gambar no 1 tu...
tolongla kalo datang ipoh buatkan 1

ameris said...

rara ktne?

Umi Qi said...

Meltinggggggggggg! Uhuksss lapar

Chekgu Azrine said...

nanti bila2 nak order la amy..inshaAllah ye

Eellee Beauty & Health said...

tergoda tengok lasagna 3 layer..lapar...nanti bila2 bleh la nak order^^
http://bit.ly/1hdnw7K

Mimy Hamid said...

yup di akui sedapssssssssssss...In Sha Allah next besday Fayel saya nak book ye...hehe

SweetLikeWhat said...

perghhhh..kalu dekat ni mau tiap minggu order ngn akak..

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015