Tuesday, May 24, 2016

Mini Muffin Gebus Gebas.. moist

minggu lepas hari guru seantaro Malaysia..
berderet-deret order mini muffin untuk Jamuan hari guru, 
jamuan hari jadi & gift untuk cikgu2..

comel sangat mini muffin ni, kalau anak2 makan terus je masuk mulut, 
tak membazir gitew...
kalu buat untuk makan2 majlis harijadi, akikah, 
bertunang comel sangat letak kat dessert booth korang tau...
terima kasih pada customer2 tersayang..
ehh minggu ni ada oder lagi...
korang yg nak order laju2 pm/watsapp okeh.. 017-3213039.

sempena minggu anniversary saya minggu ni saya bg FREE 1 frozen donut/cucur badak/kasturi setiap order melebihi RM40.

harga:
 muffin coklat RM23
muffin vanilla RM20
Minimum order 50 pcs untuk setiap jenis





4 comments:

CikNaa said...

adoiii sedapnya! esok turn saya kak eh..

Lynn Hamzah said...

macam best jer yg coklat tu...

Qhaifa Nur said...

comelnya muffin...senang nk makan

achiek anis said...

Rajinnya akak buat muffin comel2 tu..

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015