Monday, September 26, 2011

Assalamualaikum WBT,

Semalam, genap hari ulangtahun kelahiran aku yang ke-34. Ya, baru 34 tahun aku ni. Muda remaja lagi :). Jadi seperti tahun-tahun sebelum ini, ucapan selamat dari rakan-rakan dan keluarga melalui Facebook, email, dan SMS.

Untuk itu, aku ucapkan jutaan terima kasih kerana masih mengingati aku sebagai rakan dan mendoakan kesejahteraan, kebahagian aku sekeluarga. Hanya Allah SWT sahaja yang dapat membalasnya dan semoga kalian semua sentiasa beroleh rahmat dari Allah SWT. Terima kasih yg tak terhingga kepada roomate,soulmate, my very best friend incit suami tercinta yg tidak pernah lupa tarikh2 penting.

13 comments:

dd dudu said...

hepi besday kak ameris :D

may all ur dream comes true ;)

ameris said...

tq..tq.. dd

GOLD FINGER said...

kak amy yg vogue da vas dulunya..dulu yer..happy besday..moga2 bertambah zuriat ni..rezeki pun bertambah..kebahagianpun bertambah..muahh..muahh

ameris said...

tq tes weh... aminnnnnn

Nash said...

mesti hubby terchinta bg hadiah istimewa kan...

ameris said...

biarlah rahsia....

InaAchik said...

happy belated birthday...
Semoga segala urusanmu dipermudahkan... dan semoga Allah merahmati kamu sekeluarga...

♥ Elin ♥ said...

selamat ulang tahun kak...

semoga dirahmati dan dimurahkan rezeki dari nya.
amin.

ameris said...

tq..tq..elin

ameris said...

ina, tq so much.. aminnnn

Mama Gee said...

tua setahun jek dr g...takmo panggil kakak lah...heeeee

Mama Gee said...

ehh lupa plak nk wish...huhuh

happy belated buffday ya..
semoga happy dan success selalu..

ameris said...

its ok lah G. saya pn suka terjah blog G nk tgk deco english terbaru. saya pun suka english tp minimum deco saha. hubby x suka serabut2 sgt. tp elemen2 english tu masih ada laaa

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015