Monday, January 16, 2012

Disebalik Tabir Rayyan's Birthday


sabtu lepas 14/1/2011 adalah birthday rayyan pertama. so kami buat la sambutan kecil-kecilan. lagi pun sejak pindah tak penah lagi buat apa2 majlis,even house warming. jemputan pun tak ramai, cuma jiran2, kawan2 dan sedara mara je. memandangkan kitorang buat petang so menu ptg tu adalah hi-tea. semua dari saji katering. ada 2 dish je aku buat sendri. memandangkan keadaan rayyan yg tak sihat sehari sblm tu, demam dan selsema. dan aku pulak x larat nak masak byk2 sbb mengandung.

birthday boy intai dari dalam je org dok kelam kabut pasal majlis dia.


mlm sblmnya dia pun sibuk jugak nak buat deko2.

pagi baru proses packing goodie bag. terima kasih byk2 kt pembantu2. syafikah, ayuni dan acik (pengasuh Rayyan).

huissshhh... budak kecik ni pun sibok laaa nak tolong sama... bila la nk siap camni. masa ni dh kul 10 pagi.

incik suami dan syafik busy deko2 kt luar. kul 1 tghari baru siap... semput dia kata.

ni gantung pic rayyan dari lahir sampai la sethn....

time menggantung wording mencabar skit. syafik byk tolong time nih. kalu x semput laki aku buat sorang2.

nampak tak aku tgh snap pic kt cermin tuh.... kul 1 thari x mandi lg ni.

caterer datang kul 1.30 ptg setting meja semua.

deko2 pun dah siap masa nie.

kul 2. semua makanan dh siap sedia. cepat jugak diorg buat keje. mula2 tu risau jugak takut x sempat siap. tp alhamdulillah berjalan lancar....

12 comments:

Zamani said...

bw kat sini ('',)

Jemput singgah ke blog :)

Bitt (double IS) said...

hi salam singgah...

wahh nice...happy birthday rayyan

ameris said...

zamani;
insyaallah sy singgah..

ameris said...

bitt (double IS)

tq..tq..

InaAchik said...

suka gambar2 rayyan yg gantung2 tu... nway, thanks bagi mkn sedap2... :)

ameris said...

ina, x puas jumpa awk ari tu.

GOLD FINGER said...

eh..nanti entry besday tu kalau muka gua tak cun jgn upload..hahaha

ameris said...

eehhh... aku mmg nk enteprem muka lu pun, tunggu gmbr dr camera syafiqah jek.

Mama Gee said...

ruginyaaa x dpt makan cedap..
tak dpt dukung rayyan yg encem tu...isk3

ameris said...

alaaa G, mkn biasa je Hi-tea. tp yg best sgt2 dpt jumpa inaacik. puas ati sungguh.comei orgnya....

dd dudu said...

waa besnyeee, comelnyeee ;)

ameris said...

dd, majlis kecik2 je.
nnt akak melawat hariss akak bawa skali goodie bag utk hariss ok.

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015