Wednesday, January 11, 2012

Punca aku lewat ke opis ari ni..


lepas aje traffic light greenwood nk masuk ke highway DUKE terus jem... jln nyet2 lembab gila.
rupa2nya kt depan, lebih kurang 2km dari traffic light tu ada excident. keta terbabas dgn motor 2 bijik. nasib baik dah tarik ke tepi kalu tak lagi la teruk jem. dh la ujan renyai2.
cian kat hubby, dia pun lmbat jugak ke opis.

aku sempat snap pic sambil riba Rayyan dlm keta.

2 comments:

~aYu~ said...

samala sy pun lewat masuk opis pasal accident tu. masa jem mmg dah agak mesti ada accident sbb jarang jem kat situ kan..

ameris said...

ayu;
cam tu laa jln kt KL nie, mmg x boleh nk predict wpun kita dh kuar awal... huhuhu

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015