Monday, January 13, 2014

sweet sour kek kukus & lasagna saiz kecik

salam uols... 
aku dah makin busy skrg ni, tempahan setiap hari tak menang tangan..
rezeki namanya tu, walaupun badan penat yang amat ya Allah... 
yang mampu skrg  ni hanya 3 dulang lasagna jer.. kalau wkend boleh la buat lebih, boleh collect kat rumah atau kat petronas sebelah giant batu caves atau di stesen lrt putra terminal gombak.

terkini, skrg aku buat kek kukus sweet sour(rm14) yang sangat santai tp sedap yang amat. boleh habis berkeping2 tanpa sedar... dan jugak lasagna saiz kecik (8x4) dengan harga RM22 sahaja. minimum order 2 yer kengkawan. satu bawa ke opis satu mkn dengan family. atau boleh jer share dengan kawan.
tak tau nak kata sebab regular customer aku kata lebih sedap dari Restoran Resepi Rahsia....

3 lapis lasagna, 3 lapis sos daging, 3 lapis sos cheese, 3 lapis taburan cheese cheddar & mozarella. meleleh2 cheese okeh... must try sbb lasagna ni TERLAJAK LARIS!!!



8 comments:

Aeen said...

bukan cheese je meleleh...air liur pn meleleh ni kak....heh...

Chekgu Azrine said...

Haiyaaa...sodapnya!!!

Nani said...

klu nak dtg Ipoh boleh maklum dgn saya yek....saya nak order, teringin sgt nak rasa...

ameris said...

Insyaallah kalu ke Ipoh bgtau yer..

~ NANA ~ said...

terliur tengok!

Ibunda said...

nk tempah lah lasagna tuh.. camne nk contact awk..
selalu jdik silent reader jerr tp bila dh tgk 2. . 3 kali lasagna tuh... xtahan lhh

Ibunda said...

nk tempah lah lasagna tuh.. camne nk contact awk..
selalu jdik silent reader jerr tp bila dh tgk 2. . 3 kali lasagna tuh... xtahan lhh

mynameismy said...

kak cheese leleh ke tu???? nakkkkkkkk... opis kite kan seblah jeeee boleh kan order hahaha

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015