Monday, December 14, 2015

2016: lagi 14 hari...


lagi 14 hari kita akan melangkah ke 2016. rasa sangat sekejap masa berlalu.
 tapi serius saya sudah tidak sabar untuk melangkah ke 2016 dan menghabiskan tahun tersebut... 
semoga Allah permudahkan segala perancangan dan sebaik perancangan adalah dariNya...

apa pencapaian 2015. hmmm..  
berjaya menambahkan berat badan boleh?? hahahahaha...

syukur sangat2 atas nikmat yg diberiNya yang tak terhitung oleh saya...
Alhamdulillah atas kejayaan AMERIS HOMEMADE DELIGHT... 
rezeki lasagna saya mmg tak menang tangan.. 
akhir2 ni je mmg saya jarang update kt fb. iyer lah kalu dah setiap hari upload benda sama bosan jugak. disamping saya tak menang tangan melayan pm, watsapp yg bertanyakan lasagna, dan nak reply message tersebut satu2.

InsyaAllah tahun depan AMERIS HOMEMADE DELIGHT 
akan meluaskan pasaran untuk frozen food. doakan saya ye... 

Alhamdulillah untuk anak2 saya Rayyan dan Yaya yang semakin besar dan petah berbicara...

Seterusnya, saya dan suami dapat jugak menambah aset dunia untuk masa depan...
 untuk anak2.
bukan mudah ye nak buat keputusan untuk membeli rumah kedua 
dengan keadaan ekonomi sekarang dan kos yg semakin meningkat..

selebihnya kehidupan saya lebih kepada keluarga.
 Insyaallah tahun 2016 lebih tumpuan untuk anak2 
memandangkan Rayyan mula bersekolah, dan semestinya rutin harian pun akan berubah sikit.

untuk saya sendiri ingin menjadi hamba Allah yang lebih bersyukur
 dan menghargai apa yg menjadi milik saya sekarang, 
orang2 yang saya sayang, keluarga, adik beradik dan kawan2 di alam nyata dan maya... InsyaAllah...




3 comments:

Rizziela said...

saya blm dpt lg calender or diary

Chekgu Azrine said...

Amin...inshaAllah amy...
Semoga terus maju ye dlm bisnes amy ye

Zie Azi said...

kejap je masa berlalu,2016 semakin hampir

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015