Tuesday, August 8, 2017

DECO: wet kitchen curtain

wahhh... dah lama tak citer tentang deco2 kan... 
dari tahun lps lagi byk perubahan tranformasi yang saya buat kt rumah tu.. 
kadang2 tak sempat nak cerita, dah laa mood blogging dah ke lautan hindi skrg. 
kdg2 share jer kat group deco2 fb jer... 

disebabkan aritu lama saya mc bertapa kat rumah sebb kaki injured baca SINI
sempat la tukat langsir kat dapo basah tu.. 
langsit tu beli kaison je. murah RM16.90 sekeping.
utk tingkap dapo saya tu saya guna 2 keping bagi byk skit kedut dia..

next entry nnt saya amik gambar penuh dapo basah saya yg sekangkang kera tu. 
walaupun sempit saya suka dapo basah tu sebab hanya muat 2 orang jer di situ.. 
yg kecah2 masak & basuh pinggan periuk belanga pun situ,
jadi tak ambil ruang besar utk saya bersihkan dan mop lepas masak. yeayyy



1 comment:

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015