Wednesday, January 28, 2015

rayyan's 4th birthday...

sebelum abis bulan januari kena cepat2 update
 ttg birthday anak bujang cengeng ni sorang.
seorang yg anti camera. bajet retis gitew. 
marah wooo kalu aku nak snap pic dia.
tahap marah tu sampai leh berebut2 la 
henpon ke camera godang aku tuh. ppfffttt...

ok.. birday rayyan jatuh pada 14/1 ritu. 
masa tu mmg aku tengah bercuti buat operasi mengecat,
 mendeco, pasang wall paper kat umah. 
next entry nnt aku citer ttg projek deco aku tu.

tp anak tetap antar BS.  tak jalan keje aku kalu budak2 tu ada. 
lepas abis mengecat kul 8. kemas2, mandi solat.
 pastu terus gi jusco cari kek. 
beli pizza yg tgh promo skrg kat pizza hut rm5 satu tu.beli spageti, mushroom soup.
 semua tu faveret dia.

kek boboi boy saiz comel buat syarat dengan lilin 4 batang.
pastu baru amik diorg kt BS celebrate kecil2 kat sana.
tak tau apa dia pikir tp marah2 bila snap2 gambar dia.


Insyaallah ada rezeki nnt kita sambut birthday abang yer...
biasanya kitorang buat birthday yg betul2 bulan 4 skali dengan yaya. 
setakat ni tak miss lagi celebrate birthday budak2 tu.
link SINI , SINI ,SINI, SINI

semoga rayyan menjadi anak yang soleh, homat orang tua, rajin berdikari.
 tak nak manja2 cengeng..




# maap laa mmg xde gambar yang betul2 ready depan kek amik gambar dah kata bajet retis kan, mana leh amik gambar

5 comments:

eima said...

celebrate cam ni pun dah buat anak kite cukup hepi kan

CikNaa said...

dah besar dah hero akak..eh syok la selalu order pizza delivery..kitorang tak boleh sbb alamat bukan taman..

Julia Johari said...

Sonok tgk kek rayyan cantik...happy birthday sayang rayyan...mmuahhh dah besar dh anak bujang kak amy yeyyy

Chekgu Azrine said...

semoga semuanya anak2 amy membesar dengan sihat ye amy...

Najib Ariyan said...

Heppi Besday Ryyan... karang dah beso dan hensome baru amik gambar yer... mak dia pun puji2 lah sikit gambar dia kalau terambik tu... selalu puji selalu lah dia nak bergambar

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015