Wednesday, January 21, 2015

Wordless Wednesday ~ 1st time....

aku tak penah selfie buh dlm fb apa lagi dlm blog. ni 1st time. 
hooiiiii... bolat muka..

aku mmg tak brapa gemar berselfie, xde confident  kot.
pic tanpa apa2 edit atau camera 360'.
 
 lagi pun rasa mcm tak cun je.. segan wehh...
tunggu nnt kurus langsing, muka bujur sireh.
kalu org lain amik kan gambar xpe. ngade kan..
hijab dari neelofar... 

ntah nape aku pakai nampai berserabai jek. 
ke sebab pakai blazer nampak lagi gemok berlapis2... huhuhu

selesa, tak licin, jatuh terletak. 
cuma aku kekok sket sebab biasa pusing dari kanan ke kiri tapi yg ni sebaliknya. 
jadi balik kb ari tu aku bagi kat adik aku sebab dia dok minta sangat.
 pastu katanya as birthday present dia sbb esoknya birthday dia. 
apa2 aje lah ainun...

4 comments:

MizzTina said...

dh agak dh, musti tudung lopa punye.. comel la kak.. bulat gote pun jangok..

eima said...

cantiknye kulit .... ehhh comey je la.....

CikNaa said...

lorr dalam gambar nampak bulat pipi akak..kt luar ok je.

Najib Ariyan said...

okay lah tu... dah start selfie tu lepas ni akan rajin lah tu berselfie... tudung tak kisah... biar orang yg beritahu diri kita macam mana...

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015