Wednesday, November 30, 2016

OOTD: gaya ala fesyen nealopa

lama nau tak ber OOTD... 
dah kertu ni mcm segan skit nk ootd.
fesyen skrg mcm2 dah.
boleh mix & match ikut kesesuian dan majlis gitew..

baru2 ni kan tengah in fesyen nealopa.
 gara2 citer Suri Hati Mr Pilot tu meletop2 
fesyen tudung nealopa, mekap style dia, dan juga ootd dia..
wahhh  korang semua dok admirer dia kan...

saya takde follow sgt citer tu. tengok pun 2-3 kali je kot.
tapi kt fb & ig meletop2 org jual baju ala2 dia kan...
first time berpalazo, haishh terasa makin fendek plak. mihmihmih...

walaupun x tengok citer dia saya pun xnak ketinggalan dengan fesyen dia...
kemain tau... hahahaha...

tapi jgn ingat outfit saya dr ig mahal2 ehh...
semua dari Jalan Masjid India je korang.
bawal satin pun sama jugak skrg tgh "in" tau.. RM10 jer..
 

 



5 comments:

Zie Azi said...

skrag mmg trend tudng satin naik balik, baru2 ni bawal pucci la..
sama la sy pun beli yg murah2 je, beli kat jln tar..hihii

Mila Ahmad said...

WEWITTT kak ame cun cun. lawa tudung.

mshazadoes said...

cantek...ayuuu lah puan

achiek anis said...

akak cantik pakai cmne pun cun...kalau saya selebet je manjang...huhu

CikNaa said...

murah pun pedehal kak..janji cun! gituuu..

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015