Tuesday, December 6, 2016

hello Disember

sekejapnya masa berlalu... dah masuk Disember pun. tak sampai lg sebulan dah masuk 2017. xoxoxo...
rasa macam baru jer tulis azam dan wishlist 2016 kat blog ni.. 

tup..tup.. dah nak masuk 2017.  banyaknya perkara suka duka sepanjang 2016 ni.
kehilangan mak mertua pada Mac, 
skali lg kehilangan sahabat alam maya kak intan Kamariah pada May.

berjaya turun berat badan ke 50kg.. 
dan yg agak penting jugak tahun ni tahun akhir saya 30an.. 
tahun depan dah masuk 4 series tau... ahaksss... 
harap maintain vogue dan iman pun makin bertambah seriring usia. 

ohh... tahun depan 2-2 anak dah bersekolah. walaupun tadika tapi rasa omg... 
dah besar rayyan & yaya. harap 2-2 membesar menjadi anak yg soleh & solehah...

harap tahun 2017 nanti saya makin gigih berbento utk anak2, suami dan saya sendiri.

ada wishlist 2017 nnt saya update lagi. ngeeee...
 





2 comments:

Mila Ahmad said...

apa whislist thn 2017 kak nanti update ye hehe..

CikNaa said...

sy pulak last 20an.. kejap je masa berlalu kak..

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015