Monday, June 20, 2011

HaRi SaBtU Di MiDvAlLeY

ni je gambar yg sempat snap kat mid valley. bdak kecik tgh tido masa ni. berat wooo...



hari sabtu lepas kitorang xtau nak gi mana. last2 pegi Midvalley. dh lama x gi sana, last pegi masa aku sarat pregnan tgk citer Harry Poter sama adik aku yg baru abis upsr.


masa mula2 sampai rayyan ok lg. bleh letak dia dlm stroller ,pusing2 sana. pegi jusco .passssstu... dia dh mula merengek. nanges2... jenuh aku mencari port untuk nyut2. pastu kitorang jumpa tangga yg mmg xde org lalu. dok situ sambil nyusu rayyan sampai tertido. lenguh tauuuu dukong dia sambil jln2 kat MV. nk letak dlm stroller kang terjaga plak dia. selagi bertenaga alu dukong je dia nih.


bila dh lenguh aku loading dia dlm stroller. tp kejap je dok dlm ni. skrg mr hubby plak jd stroller. hahahaha... tiba turn aku plak menyoping. tp budak kecik ni mmg x bagi peluang aku soping tau. asyik merengek dan membuas jer tau...selera nak melantak pn dh terbantut. last skali kami just mkn kat subway, tu pn share je mknan. mmg dh kena balik cpt2 nie. eeiiiii...


otw balik tu singgah kfc tapau. alahaiii... kfc jer.rayyan bantai tidoo jer dlm keta. ingat nk mkn solmon grill. mengidam ke aku nie????

2 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

dah lama tak gi jalan2 di MV....:)

* folo ur blog..

Lia said...

hehe.. jenuh dukung lah kan. takpe kasihnya ibu kan.. ^__^

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015