Wednesday, June 15, 2011

RaYyAn 5 BuLaN

Dah lama tak update entry ttg Rayyan. budak kecik ni dh masuk 5 bulan skrg. mcm2 keletah dia sekarang. sudah pandai merajuk, dh tahu kalu kita panggil nama dia akan palingkan muka. bijak sgt rayyan skrg. pastu plak start crying when we left him alone. ishh..ishh..



meniarap?? belom lg daaa... mmg berat badan dia, tp bila kita buat dia meniarap mmg hepi sgt dia. dan yg pasti position dia mcm dh nk merangkak pulak.


he also enjoy when we put him sitting position.& seems so excited, mula la ketawa dia menjerit2 tu. berat pulak hampir 8 kg tauuu!!!!!



suka main2 kain. main cak cak bila dapat kain. seronok gila main2 dgn kain. x suka hisap puting. tido malam dh lambat skt pastu kerap bangun malam menyusu.alhamdulillah masih lg menyusu badan. rezzeki Rayyan, susu ummie melimpah ruah sentiasa. kikiki


lagi satu suka masukkan benda dlm mulut. yg ni bahaya skit. kang nnt ntah2 apa2 dia sumbat masuk mulut.melalak pn boleh tahan.... hahaha


sila layam gambar budak 5 bulan nie.

cak!!!



muka yg bolat

bila waktu nak solat dia diam je, so bleh solat dgn aman. biar dia tgk kita solat.
muka dia ikut sapa ekk??



suka sgt kalu dia dapat duduk camni. tp kejap je pastu tumbang. kahkahkah..


semoga membesar jadi anak yang soleh.

3 comments:

Me, Myself and I said...

hensem2.. hehehe.. my daughter pun dh 5months..
bw kat sini.. haiii..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

aloloo...comey gila!! =)

umi aiz said...

comey la rayyan....umi aiz baru foollooo sini.
meh kenal dgn abg aiz..

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015