Monday, October 10, 2011

Jalan2 Taman Metropolitan, Kepong

aku ni kannn.... isnin, slasa baru nk apdet blog. iyer laaa weekend je ada aktiviti aku dgn family, kawan2 atau gi mana2 kann... kalu ari keje tu biasa la keluar pagi balik ptg... adakala sampai malam... tp kalu ada apa2 yg berlaku di luar kebiasaan aku apdet jugak.

ok berbalik pada tajuk kat atas, ptg ahad smlm aku& hubby bawa dia jln2 kat taman. ni first time dia gi taman, biasa bi shoping kompleks jer.mula2 nk bawa dia gi kedai pet. tp mcm dekat sgt dgn umah.alaaa taraf dia bawa gi kedai pet pn dh ok, nk gi zoo tunggu la umor dia 2-3 taun. skrg kecik lagi setakat tgk ikan, arnab, kucing sesuai la dgn dia.

masa kat taman tu so excited budak tecit nie. first time la katakan. ramai budak2 yg sebaya dgn dia dok dlm stroller. aku pn dh lama x dtg sini. sejak mengandung rayyan dulu kot.

masam plak muka dia masa nie. teruja nk main kat playground tu kot. kikiki.. tunggu bole bejalan dulu ok.


budak tecit ni tgk org main badminton pn bleh gelak sendri....

2 beranak tgh leka tgk budak2 main buaian....

10 comments:

Qhaifa Nur said...

selalu juga saya ke sini, jalan2 bawa anak2..

Mama Gee said...

chomeiinyaa dak tecit nii

ameris said...

Qhaifa nur; smlm kan cuaca ok ramai sgt kt taman ni. smpai jem jln. ramai yg main layang2 laaa

ameris said...

mama. budak tecit ni makin noty tauu... panjat tangga umah sampai atas dah..

~aYu~ said...

slalu lalu sini nak ke selayang tp tak penah singgah pun.. huhu..

ameris said...

ayu, wkend mmg meriah kalu cuaca ok. ramai main layang2...

dd dudu said...

tmn metropolitan kepoing ni yg tmn layang2 tu kewwr?

hehe tingat dulu dd outdoor photoshoot kat sini

ameris said...

aaa... dd kat situ laa. ramai kan org main layang2 kat situ...

nnt lps dpt baby bleh la dd gi sana.
ooo... fotoshoot kt sana yer.. baru akak ingat bila tgk pic dd.

PinKy MoMMa said...

sini angin banyak kuatkan..tempat org main layang layang tu kan..dulu masa duk rawang adik slalu amik anak bawak main kt sini hehe..

salam kenal ameris..ur 60 follower..
eppy blogging eh ;)

ameris said...

tq pinky... mmg angin kuat. org pn ramai.kalu cuaca elok mmg jem la jln tu.

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015