Wednesday, January 30, 2013

Meronda di Jusco Wangsa Maju...

assalamualaikum uols...
5 hari blog tak berupdate sebabnya tuan blog balik kampung nun di pantai timur sana...
sehari sebelum balik sempat menyinggah kat Jusco wangsa maju, nak balik kampung kan harus lah membeli sedikit buah tangan.  untuk kuarga dan mertua. kata menantu solehahahahah....lah sangattt
takkan nak balik bawa diri saje..

selepas bersoping buah tangan, kena gakbagi makan kat cacing dalam perot yang dah berjoget lambak kat dalam tuh. kuikui...seperti biasa singgah kat Johnny steamboat. kalu nak makan steamboat mmg kat sini je kami mkn. tak nak lagi dah terai tempat lain. tak nak lagi diselubungi keciwa seperti di SINI.

 wahhh... dah lama tak makan sini. tempat pun dah berubah wajah...

 jom main masak2

 kalau berdua selalunya aku pilih set B je.  tambah satu nasi goreng nenas. mmg kenyang sampai takleh nak angkat montot...

 gigih laki ku kopek telur.

 hikhikhik... aku yang main tembam. azam, lepas balik kg nnt nak diet....

 harga yang sangat mampu. dan tak mengecewakan...

 walaupun tengah sale, mana la ada org time ni... aku gi kul 6 ptg lps balik opis.
 wehh sempat lg posing atas eskalator. jangan sangkut kain dahh..  beli ciskek satu utk ma satu lagi utk ma in law.

kekenyangan lepas mkn...

3 comments:

Nory Zoulkefle said...

waahhh manyakk soping ciskekk...hehee

MizzTina said...

Jauh sgt nk g sn..huhu..


Akak, sowi..sy terdelete komen akak kt entry sy td... :(

xila dot said...

ciss ade ciskek xnak kongsi ciss ;p

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015