Monday, January 14, 2013

Rayyan dah 1 tahun!!

assalamualaikum uols,
pejam celik pejam celik rayyan dah 2 tahun pn hari ni. sekejap je rasa masa berlalu, macam baru je sambut birthday dia setahun dulu, hari ni plak dah 2 tahun. huhuhu. aku masih lagi terasa saat mengandungkan dia, bersalinkan dia. 9 jam bertarung dalam labour room. oohh indah betul moment tu. masam manis pahit kelat semua ada. terlalu indah tak terungkap dengan kata2.

rayyan sudah 2 tahun tapi masih lagi rasa yang dia ni baby, sebab terlalu cepat masa berlalu. aku berdoa semoga Rayyan menjadi anak yang soleh, hormat orang tu dan jangan gado2 dengan adik yaya.  birthday rayyan tahun ni Insyaallah secara kecil2an. masih lagi mencari masa yang sesuai.

 ni masa birthday dia tahun lepas.  masa ni aku pregnenkan yaya 7 bulan...banner bday rayyan masih lagi ada tergantung kat rumah. hihihi

rayyan, semoga menjadi anak yang soleh, hormat orang tua, dan jaga adik. ummi & ayah sayang rayyan.

10 comments:

izfanora said...

happy beday rayyan.. kak, jemput ktorg mkn sedap2 tau.. :P

Mila Ahmad said...

huhu dah besar dah abg rayyan ni...

ameris said...

Insyaallah nnt majlis menyusul...

ameris said...

dh besar tp skrg kuat merajuk. mcm memberontak pn ada sbb slalu lebihkan yaya. suka tarik rambut yaya.

MizzTina said...

epi besday rayyan..moga jd anak yg soleh n hormat org tua.. makin hensem la awk, nk kenal voley? hehehe

dya said...

hapy besday syg rayyan ^^

combi said...

happy besday budak comei :)

zila norazila said...

Eppy bthdy utk rayyn..smoga jadi ank yg soleh dn membahagiakn kluarga kelak aminn.

Jannah said...

Epi besday rayyan.. pasni kompom petah bercakap ngan laju nye.. heheheh

nadia said...

yeayyyyyyyy tak sabarrrrr :p
happy birthday rayyannnnnnnn yang hensem muka mixxx abissss!

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015