Monday, January 21, 2013

Pra-celebration birthday rayyan...

assalamualaikum uols,
sabtu lepas buat majlis birthday rayyan kecil2 kat rumah Acik (pengasuh rayyan &yaya) mula2 plan kami laki bini nak beli kfc dan  kek je, saja makan ramai2 kat rumah acik, sudahnya acik plak nak masak2 bagi meriah skit bday katanya. daripada nak beli kek &kfc makanan bertambah2. acik siap buat laksa, pulut kuning+rendang ayam, sate, kuih muih. siap ada koktel lagi. terkejut aku bila datang tengahari tu.  dah mcm party besar2an pulak.sebenarnya birthday rayyan 14hb yang lalu. Insyaallah akan sambut lagi skali bulan april nnt skali dgn yaya.

rayyan plak time nak potong kek & nyanyi dia bole plak nangis malu. meronta2. mmg dia marah kalu aku nyanyi lagu happy birthday kat dia. mesti dia tutup muka dan nyorok. malu la konon....

tima kasih kat acik sebab sudi sediakan makanan yang sedap2. siap bagi tapau bawa balik lagi....


 kek yang aku beli. kecik je buat syarat. hazelnut hape ntah... eehh apsal plak senget ni???

 antara makanan yang acik sediakan. banyak giler wehh...laksa, pulut kuning+rendang ayam, sate, kuih2...



 sate yg dah siap sedia beratur untuk dibakar.

 gelagat budak 2 tahun.


 aku cuma bawa kfc satu barrel. ada 21 ketui...alhamdulillah cukup...

 adik aku Amir, zhafir dan safik. tukang tiup belon

 yaya dengan ayahnya

 rayyan boleh meronta2 masa ni bila lagu hepi birthday diorg nyanyi. malu tutup2 muka.

 time nak potong kek baru ok skit.

 yaya plak asyik meronda je. siap ikat belon kat walker yaya...

bertungkus lumus cikman bakar sate kat luar.

7 comments:

MizzTina said...

alalala..comel je memalu.. hikhikhik

dya said...

hpy besday sayang..jap je dh 2 thn...
pulut kuning/rendang aym..my fav tuee..

::EIDA:: said...

hepy besday rayyan.. be a good boy okay! ;)

izfanora said...

bestnya.. sedap2 mknan.. tetiba xsbr nk bulan 4.. hahaha..

combi said...

sedapnye satey....sedapnye kek...

*drooling.....

ameris said...

hihihi... geng blogger fotoshoot semua dijemput nnt.

ameris said...

alhamdulillah...

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015