Tuesday, January 22, 2013

SSM Annual Dinner

assalamualaikum uolss...
Entry ni pn pasal minggu lepas jugak. Opis ada buat Annual dinner kat Majestic Hotel, KL. semua yg gi dinner melaram abis. aku??? biasa2 je lagi pn mcm takde mood je mlm tu. takdenya nak posing sana sini bergambar. duduk melekat kat kosi tu je. mula2 aku plan nak bawa cik somi skali tp tak tercapai sbb acik pengasuh rayyan nak masak utk birthday dia  malam tu. jadi keseorangan la aku mlm tu. tp sib baek gak aku tak bawa somi sbb kalu bawa kena bayar RM100 tp makanan tak sedap huhuhu. Chinese kos.... balik umah rasa lapar wehhh.. haisshhh aku ni perot mcm dinosaur.

MC mlm tu ialah Sharifah Shahira. gamat satu dewan dengan celotehnya.  artis jemputan plak Ramli Sarip, Aliyah, Dafi.



 punggung aku melekat je kat meja. malas betul nak bergambar2. ni pun amik dgn kak aina sbb dia dok sblh aku. kikiki

 hmm ada la sekeping gambar aku. Yaa Allah muka aku, lebar gile. nampak sgt dah gemoks skrg.

 ni la menu chinese kos.

yang aku sempat amik gambar dia punya starter. eerrghh.. ada sutun kereta, fishball, kat chopstick tu ntah apa benda lembik2 je. aku takde la mkn sfgn chopstick tu, mintak sudu garpu dgn waiter laaa.

12 comments:

MizzTina said...

cantiknya baju diaaaaaaaaaaaaa

Mila Ahmad said...

akak keje ssm er...

ameris said...

iyer mila.. akak ni staff ssm.

ameris said...

baju santek xleh cover muka lebar. huhuhu

NM02 said...

haah... cantek baju

combi said...

ske g dinner..mkn sbyk yg boleh! hehe

Rin Maira said...

masamnyaaa cheq....awatnyaa? hehee

ameris said...

xde mood la G. kul 10 dh rasa ngantuk wpun muzik berdentum2.

::EIDA:: said...

Amboiii~ cantiknye akakk..

diana said...

mesti makan sedap2 nih...gambo makan tak de ke?/heheh

nadia said...

kakk, kenapa muka masammmmmmm.

zila norazila said...

Nmpk kurus jew..muka akk lg lebar tau..he hee baju chantekk..

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015