Monday, January 7, 2013

Masa untuk manjakan diri di spa....

assalamualaikum....ari khamis lepas gigih amik cuti sbb nak gi spa. ni cik somi yg sponser. peluang takkan dilepaskan hokkay. lps abis treatment hilang segala sengal badan, sakit sendi, lenguh2 dan stress. tapi masa nak turun gi ke keta terasa fenin wenggg2 sebab dalm dlm spa tu suram2 gelap, dengan bauan yang mengasyikkan, bunyi air mengalir bila turun kat bawah panas yang amatt.huhuhu


waiting room. ada welcome drink. orange juice. takkan tu pun aku nak snap. aku amik gambar ni pun staff dok jeling2 kat aku.

treatment room utk facial.

berendam dalam mandian susu+bunga. syokk sgt2 mcm tak nak kuar dah. sampai jari aku kecut.

gambar ni aku google, syok giler diurut mcm ni wehh.iyer laa takkan aku nak letak gambar aku plak kan. aku terlelap beberapa kali masa ni. dilayan bak puteri. ngehh..ngehh.. puteri konon.

korang yang berdekatan dengan sri gombak boleh terjah spa ni. skrang ada promotion
aku amik pakej no 8 dan full facial.




6 comments:

dd dudu said...

besnyeeeee!!

Lynn Hamzah said...

wahhh...bestnyer gie spa...

MizzTina said...

jauh la pulak..

izfanora said...

wah, dah macam pengantin dah.. hihi..

::EIDA:: said...

waaahh.. bestnya raja sehari.... macam pengantin la... ;) lama tak berspa... last masa kawen dulu... ;p

Ibnuismaini Ismail said...

seronoknya dimanja2kan.... selesa!

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015