Friday, January 25, 2013

Rayyan dengan gadjet

assalamualaikum uols,
niat pada mulanya tak nak dedahkan anak dengan gajet2 ni akhirnya tewas jugak. budak2 skrg mmg bijak. kdg2 dia lebih tahu dari kita. mula2 dulu aku belikan dia tab supaya dia tak kacau dgn henpon aku dgn cik somi. iyer laa kang dia call sampai ke mana2 kang berpeluh nak bayo bill. aku gak yang pengsann nanti. tab yang aku&somi beli tu takleh wat call, hanya education game dan ada wifi. education game tu mcm ABC, 123 dan learning game laaa. tapiii... skrg rayyan dah tak layan tab dah. dia dah ter addict dengan hp samsung somi.

ada satu malam tu dia leh layan hp godek2 sampai kul 2 pagi. masa tu kami semua dah tido. aku tersedar kul 1 dia masih belum tido. sedar lagi kul 2 masa yaya nak susu pun masih blm tido, last2 aku suh cik somi off kan hp dan paksa si rayyan tido.

dasyat betul budak ni skrg. kalu tak bagi hp terus guling2. kadang2 aku dh geram sangat kena laa lepukk sebijik.

 dah tutup lampu, dia masih lg dengan hp.

 aku lightkan skit gambo...


kalu yaya tak tido lagi, dia pun sibuk nak tunjuk kat yaya tentang kehebatan dia main game....

5 comments:

Mila Ahmad said...

AMBOI kemain lagi dak raiyan ni errrr...

::EIDA:: said...

Amboiiiiii..

GOLD FINGER said...

tes..ni kena kawal dari skrg..anak lelaki ni lain sikit..Isyraf obses sgt dgn benda2 ni..sampai tak gerak2..sehari pun dia tahan mengadap benda tu..

MizzTina said...

bukan main advance lg ye..

izfanora said...

haha.. untung dia main hp.. adik za mmg dgn lptop je.. lg tekanan..

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015