Monday, February 20, 2012

New Toy 4 Rayyan



masa kt GZ aritu aku dh aim mmg nak belikan rayyan keta sebijik tp keta mainan la yg bleh charge bateri. sblm ni dh survey kt kedai toys rege dlm rm300-500 sebijik. maakkkkk aaiiihhh... tak mampu wehh just sebijik keta menan rege camtu. masa kt kedai toys di GZ mmg dh nak amik keta tu tetiba berat keta tu 15kg beb. tak pasal2 kang kena tambah berat kt airasia ratus2 kang. so aku decide beli jek motor. rege pn murah la skit. rm160 yuen jek. ummi rayyan ni bukan kaya raya nk belikan menan anak sampai beratus2 beribu2.

nk snap dia naik motor tp asyik nak pegang camera plak budak nie.

ni la motor tu. rayyan bleh kontrol sendri dgn tekan pedal tu kt kaki.si kecik tu x pandai naik naik lg, kena angkat dia letak atas motor tu sbb slalu tersilap kaki masa dia naik sendri. siren kt blkg tu akan menyala dan berbunyi mcm motor polis. box kt blkg pn boleh bukak. skrg dia suka buka box tu letak botol susu dia dlm tu.

8 comments:

Mama Gee said...

perghhhh cangighnya motor rayyan..merah lg tu...sure hensemm bila rayyan bawak...heheee

ameris said...

G, beli kt sana murah skit. kt sini dh survey rege dlm rm200++...

Anonymous said...

wah...bestn'.insyaallah awl bln 4 nie sy gi sn,blhla bl kat ank 1.

ameris said...

anon;
mmg best shopping kt sana. bawa RM jek...

Anonymous said...

akak...klu gi sn cmna nak tau hangbag 2 gred bgs. nak tau gak, maklumla bnyk brng copy kat sn.org ckp kat beijing lu handbag mhl sikit, yeke?

Zahar Jelapang said...

saya nak tahu mene ada ore buleh beki motor ni... sekarang ni rosak caj tak masuk... ada sudi menyalurkan maklumat...

Zahar Jelapang said...

saya nak tahu mene ada ore buleh beki motor ni... sekarang ni rosak caj tak masuk... ada sudi menyalurkan maklumat...

Zahar Jelapang said...

saya nak tahu mene ada ore buleh beki motor ni... sekarang ni rosak caj tak masuk... ada sudi menyalurkan maklumat...

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015