Tuesday, February 28, 2012

Jalan2 Motherhood Fair @ KLCC


Sabtu lepas aku dah suami dh plan nk gi motherhood fair kt KLCC. nak cari brg2 baby kononnya. smpai dlm kul 11 pagi gitu. punya lah ramai org. nasib baik kami dh decide tinggalkan rayyan dgn pengasuh. kalu tak mesti budak tu rimas dgn org ramai2 gitu.

bila sampai KLCC, punya la crowded. kebanyakkan preggy mommy. yg bawa anak dgn stroller pun ramai. smpai jem dgn stroller kt dlm tu.

apa yg ada kt Motherhood Fair??? oohh.. bagi aku so-so je. tp mungkin yg tunggu 1st baby excited kot. baju bajan baby xde sgt. yg banyaknya jual stroller, education insurans, menan baby,breast pump, barangan berpantang ibu, dypers pn x byk jenama. tp ada satu jenama WHOOPEE dari Jepun tu aku beli smpai 4 bag. murah kot rm20 je satu. 2 utk Rayyan, 2 lagi utk adik rayyan nnt.. bagi aku lak kebanyakkan barang2 tu dh ada, ingat nk cari aksesori dan baju baby je.

kemudia kami sogo plak. kebetulan jugak masa kami pegi tu ada warehouse sale. apa lagi rembat la baju baby byk2. rega pun ok dgn brand yg branded. semuanya bawah rm20 sepasang. ok lah tu kan....


sblm masuk KLCC cik hubby beratur beli kt aunty anne dulu. dh lama x makan benda alah nie. sedap tauu..

suasana dlm KLCC. mmg sesak giler. lenguh kaki, betis, tumit aku.

ni plak kt sogo. pun ramai giler orang. baru puas ati beli baju baby kt sini.

pilih...pilih....

6 comments:

mizzkechique said...

smpi ati x ajak sy kann.. :(

ameris said...

MK nk gi jugak ke??
next time kita outing bsama yer...

Aza Suhaiza said...

warehouse sale sampai bila yerr .. weekend ni ader lagi ker??

ameris said...

aza; rasanya next wk ada kt midvalley 9-11 march.
gi redah sana.

Mama Gee said...

byk ke hasil rembatan?
tak reti nk beli apa kat auntie anne tu...nk order pun tak reti hehee

ameris said...

hasil tangkapan byk kt sogo.

kt auntie anne tu beli apa je, mesti sedap punya. tp mahal gak le.satu tu rm4 kot.

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015