Tuesday, February 19, 2013

Lunch date dengan blogger femes Neena Anuar

Assalamualaikum uols...
cerita Jumaat lepas, ari ni baru aku buat entry. kembang kempis idung ni....
alkisahnya sebelum ni mmg aku dah kebetulan terserempak dengan Neena ni kat Putra lrt KL sentral. dia pandang aku...aku pandang dia. kendian sesama senyum. itulah pertemuan pertama 2 orang blogger. ceewahhh. satu bloger femes emes, satu lagi blogger pinggiran. pertemuan pertama membawa kepada seterusnya sampai mkn2 kat SR.huhuhu..

Ingatkan dapat la selalu minum2 dengan si Neena ni,memandangkan opis dia sekangkang monyet je dengan opis aku. rupanya panas tak sampai petang.... Neena dapat offer tempat lain makanya hari terakhir itu aku lunch dengan dia. Bila 2 blogger bertemu mcm2 benda yang kami borak tentang pregnancy, fashion, kerjaya... sampai la terlupa yang opis ni bukan somi aku punya. so minum laju2, amik gambar cepat, dan jalan laju2 masuk opis semula.

seruis, Neena sangat cantik, peramah sampai aku tak puas tengok dia. so humble & murah senyman. sampai aku terlupa kami baru bertemu tp borak mcm dan bertahun kenal.

TQ Neena sudi kuar dengan kita, harap ada pertemuan lagi lepas ni. tq jugak sbb belanja kat SR wpun masa kat konter berebut nak bayar.

 Neena, akak cilok gambar ni kt FB Neena. Sorry yer...*muka aku yang excited jumpa Neena


Neena tengah upload gambar spageti dia kat FB. hihi...  blogger mcm tu laaa mmg xleh pisah dengan camera.

4 comments:

Nory Zoulkefle said...

mmg cunn sis Neena ni....sebijik rupa Kajol kan...untong lah kak amy dpt togede2 ngan blogger femes...hehehe...

Cik Puan Rara said...

mst cun kan k.neenaa.

::EIDA:: said...

teringin jugak nak jumpe neena. nak tanya tips.. hahahhaha

izfanora said...

pergh.. terkujat2 baca entry ni.. best tu akak.. femes r dia pasni.. :)

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015