Thursday, February 21, 2013

Penampilan diri lepas kawen..

assalamualaikum.. uols,
aku terpanggil nak buat entry ni lepas dengar topik pagi di SINAR FM pagi tadi bersama SY, Kak Bed dan Kak Engku (KE). tajuk yang mereka bincang adalah penampilan diri lepas kawin.  Pastu ada sorang mamat (skrg anak 3) tu call bgtau yang dia tak suka lepas kawin, konpius jap aku sbb biasanya lps kawin mesti la seronok kann... rupanya lepas kawin nak pegang tangan isteri pun tak boleh, isteri rimas katanya... pastu plak isteri asyik pakai kain batik jer.

eehh.. HELLO agak2 jugak laa kalu nak bermesra dengan isteri tu, mungkin si isteri tu tak selesa kalu suami nak bermesra depan anak ke, isteri tengah menyusu anak ke... memang la merimaskan time tu la ko nak sondol2 isteri. tapi kalu dah nak pegang tangan pun tak boleh agak pelik jugak la kan.. yang tu si somi kena la face to face dengan isteri laaa... tanak komen lebih2 pasal tu..aku plak sukaaa kalu somi pegang tangan aku sentiasa

kalu is isteri tu asyik pakai kain batik dan somi plak tak suka. cik somi weeiiii... TOLONG la beli apa yang korang suka isteri ko tu pakai. jangan la tau komplen jekkk. beli la skirt ke, maxi ke,legging ke.. pakai kat rumah je ponn... si isteri mungkin dia rasa selesa pakai kain batik pastu somi plak takde cakap apa2 kat isteri dan isteri pun anggap somi dia tak kisah dia berkain batik..  kalu tak nak tengok isteri pakai kain batik je dan segan pi beli, masa gi shopping sesama tu ajak la isteri gi bahagian pakaian dan pilih la sesama. mesti isteri tu rasa sangat BANGGA dan SAYANG dengan somi dan nak pegang2 selalu pun tak kisah.

kalu aku laa kan... sukanya kalu somi belikan skirt ke, maxi ke...
SEKIAN..

4 comments:

MizzTina said...

hehehe..part sondol tu kelakar..

mmg kena jg penampilan pas kawen..jgn sblm kawen je cantik.. tp bab bermesra tu, no komen..

::EIDA:: said...

Ida suka beli sendiri. Kang die pilih tak kene jiwa remaja ai.. hahahhahaa

Cik Puan Rara said...

eeeiii benci nya kalo suami call cm tu,ckp yg buruk2 pasal isteri.

GOLD FINGER said...

tes gua takde kain batik kat rumah ni..lagi lawak..ok esok nk beli kain batik lar..berkemban dlm rumah..miahahhaha

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015