Thursday, March 13, 2014

FLORA CAFE LAGI....kali ni birthday cik sepupu hubby.

sebelum ni kalau nak celebrate pape mcm anniversary, birthday atau nak celebrate sapa2 punya la pening kepala otak aku ni dok mikirkan tempatnya...
ko ni dah kenapa lak cikpuan amy wooii, punya la banyak restoran dewan, hotel kat KL ni pon pening ke??
ngeh..ngehh.. kang ada pang pangg aku sejibik.

iyer laa cik joyah, kalu nak buat pape mesti la under bajet, dh ko gi propose hotel, dewan bagai ni apsal. aku bukannya retis glamor, bukan jugak blogger glamer..

aku nak kedai biasa2 ala SR tapi ada value dan sentuhan istimewa. ceewahh ayat ala2 buat karangan SPM.. alaa banyak pulak songeh aku kan, nak under bajet tp nak ada sentuhan2 istimewa konon.

ok, balik pada topik, dah bebel2. 
ok, bagi aku ko takkan jumpa mana2 kafe yang korang boleh lepak2, gether2, makan dalam suasana yang cukup cosy, dan taste makanan yang ummphh wallah yang korang takkan menyesal datang sini. dan akan rasa nak datang lagi, dan lagi... dan lagi... dan sesungguhnya tak makna aku nak menipu korang... 

pastu lagi, korang takyah laa pening kepala sampai migrain dok pikir sapa lak laa nak snap moment korang dgn si dia ke... dok pikir camera henpon cap ayam, gambar tak cun, muka ta flawless...  sebab staff flora akan snap moment korang duna DSLR okeh. tak yah malu2 nak posing2. ko tengok semua gambar2 kat bawah tu semua Flora kafe yg snap....

Yang penting skali korang kena contact MEL FLORA KAFE ni 012-6202505 untuk booking table. korang jangan ingat boleh terjah gitu je, buatnya Flora Kafe ada event ke hape hari yang korang nak tu melepas pulak kannn... Ehh Flora Kafe ada jugak buat buffet setiap hari Jemaat tau.... korang yang berdekatan boleh terjah


bday girl tersenyum simpul, rayyan dah jilat jari tgk kek...

eehh... aku pon bersemangat jugak nak tiup lilin weiii...





Kalau nak booking apa-apa event dekat Flora Cafe 
contact no : 03-21618010
                   03-21810986 ( Mell )
Adress      :Flora Kafe Sdn Bhd,
                  Lot G.02-06, Ground Floor,
                  The AmpWalk
                  218 Jalan Ampang,
                  50450 Kuala Lumpur
Facebook : Flora Kafe Ampwalk

9 comments:

Chekgu Azrine said...

Harga camne amy??

ameris said...

rin, harga mcm SR tp puas hati dgn servis dia...

CikNaa said...

suka tengok kak amy pakai tudung camni..serius, nampak mudaaaaaa :)

ameris said...

wahh cikna kena pakai tudung bawal slalu laa kalu mcm ni....

Allene said...

cntik cafe ni. boleh try nnt.

Aeen said...

bestnya tgk tmpt ni..mcm best je..nanti nk try la..:)

Rizziela said...

cantik cage ni

anajingga said...

cantik cafe ni, tq for sharing & happy bday buat sepupunya.

Umi Qi said...

Best kan kak...haishhh nak sambut besday ju kt sini pun ok kan...meriahhhhh

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015