Friday, May 30, 2014

apa-apa aje....

sebulan dua kebelakangan aku mmg bz sgt. kejap gi putrajaya, pastu balik ke hq. selang 2-3 hari gi putrajaya lagi. pastu gi UTC pudu pulak. mmg bz . penat tak yah citer aarr... minggu lepas aku pulak slalu rasa tak sihat. badan penat giler, kepala pening.
pastu ada satu ari tu aku gi tesco cari susu anak2 sbb murah aku amik la berpek2. pusing2 gak dalam tesco tu tgk kot ada pape yg menarik kan. pastu bila lalu area ikan, ayam tu aku rasa semacam. tetiba loya nak muntah, kepala bertambah pening. aku sendiri konfius dgn diri aku ni.
yang lagi aku cuak bila 2-3 orang member opis aku tegur aku mengandung. sentap hati mak...
siap sup aku cakap betul2 betul ke aku mengandung. adoiiii...
sampai aku petang tu gi beli UPT test kat Guardian. cuak punya pasal. tak nyabar2 aku nak test. iyer laa dah semua org syak aku mengandung kannn... keputusannya....
v
v

v

v

 jap...

ni pulak 3 malam lepas kot.  .. aku tengah iron baju keje, 2 beradik tu senyap jer dalam bilik diorang. rupanya ada keje yg dibuatmya. abis dinding jadi tempat art diorang. tak tau nak marah ke nak geram. si rayyan koyak stiker kat buku pastu tampal panjanggggg kat dinding. sabar je laa aku yg nengok.
keratip laa sangat anak ooii.... aku malas nak bising2 biarkan je sbb kat bilik diorang. jangan kat ruang tamu sudah, maunya aku jadi tarzan nnt...



 pastu sambung pulak tampal stiker angry bird sampai ke pintu toilet...

ni laaa keputusan UPT aku. -ve je pon tp cuak melampau sebab ramai dok tegur aku bila tengok tang perut aku ni. risauuuu ni nak sambung diet lahhh

9 comments:

PetakBunga said...

mcm rumh kakar ipar ku..

ank sedara ku punya kerja.
bukn takat stiker, penuh crayon, maker.

bolh wat deco2 lh pasni..

Chekgu Azrine said...

Haha..blh plak bt upt ek emi..kuikui..

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe. budak2. comel je

Sham Bahrin said...

ntah2 positif kot..selalu awal2 kan kak amy memang negatif..lepas sebulan akan jadi positif...tanda macam ye jer...hehehe

Allene said...

huhuhuh... jom diet sama2...

CikNaa said...

hoho..klu dah pasang pagar takkan kot kak.. jgn risau sgt.. huhu

Rizziela said...

anak2 creative..mmg gitulah hasilnya

Mila Ahmad said...

kak amy klu mengadung pun takpe hihihi..sik baik kalau tak yaya dpt adik heeeee

aThidEaN said...

Saspennnnnn sungguh

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015