Thursday, May 8, 2014

testimoni lasagna...

ni je antara yang aku sempat screenshoot kat henpon cikai aku...sblm2 ni takde plak aku rajin nak screenshoot. tq uols atas sokongan korang. sayang ketat2....

sedaya upaya aku cuba buat yang terbaik.sebolehnya aku tak nak terima order terlalu banyak sebab aku nak jaga quality. lagi pun buat menda ni bukan boleh campak selambak dalam kuali mcm goreng mee, bihun. kena buat satu. siap satu loyang, buat lagi inti dan sos cheese untuk loyang berikutnya, kemudian melapis, dah siap satu loyang buat lagi inti, sos cheese, melapis.......begitu laa proses aku buat. memang amik masa sebab yang buat aku sorang je...

kalu weekday aku mampu takat 3 loyang je, weekend takat 5 loyang aku boleh buat sebab aku pun nak masak untuk family, kemas umah, basuh kain baju.... dan masa untuk anak2 aku jugak...

sebolehnya korang oder la awal senang aku nak ejas masa ok...

 ni capture masa aku deliver untuk nadia dan achik anis kat putrajaya minggu lepas. #bateri hp dah merah


 ni testi dari kawan zaman skolah aku dulu. tapi berlainan kelas weols... tak sangka dia dok dekat dgn umah aku jek..


 sabtu lepas aku deliver kat hayati ni tepi highway gombak. nun jauh dari kuantan yati ni datang nak merasa lasagna aku. terharu sangat2. tq yer yati. nnt kalu gi kuantan akak roger2 ok. pastu yati nak gi pesta buku kat pwtc katanya.... dia balun sorang2 lasagna besar tu.


 yati wasssap pulak kat aku nak order lagi, tapi dah terlambat, kebetulan masa tu takde pulak ready stok lasagna... next time yer yati. atleast dah merasa... 

skali lagi yati post kat fb dia...


5 comments:

CikNaa said...

mmg sedap & harga berpatutan.. yg penting ciknaa tetap penggemar puding roti akak :)

Chekgu Azrine said...

Pnh rsa msa g open house raya thun lps..mmg sedap pun..sgt sedap!

Haslinda Sadiken said...

ade rumah kosong ke tak kt area tu..nak pindah..dokek sket haa...hahhahah

Julia Johari said...

Sedap sis ameris buat.....ju belum lg nak tempah kt sis secara personal...haishhhh kena tggu buat jamuan kecik ni kot leh tempah byk hehhehe....sis semoga berjaya ye...hebattt!

::EIDA:: said...

semoga bisness makin maju.. bile nak bagi ida lasagna freee? kekekkeke

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015